Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Prietena si avocatul lui Mircea Stanescu, audiati

Marti, 06 Ianuarie 2009, ora 13:22
5514 citiri
Prietena si avocatul lui Mircea Stanescu, audiati

Mai multe persoane sunt audiate, marti, la Politia Capitalei in cazul mortii lui Mircea Stanescu, iar pe baza rezultatului necropsiei si al testului balistic anchetatorii vor putea contura o prima concluzie, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

La Politia Capitalei sunt prezente mai multe persoane din anturajul lui Mircea Stanescu, cei care l-au gasit luni seara impuscat in cap, precum si logodnica acestuia.

Mai mult, Ciocan a precizat ca se asteapta si rezultatul necropsiei si testul balistic al armei, urmand ca pe baza acestor probe, precum si pe baza declaratiilor celor audiati, sa fie conturata o prima concluzie, informeaza NewsIn.

Avocatul lui Mircea Stanescu a declarat, luni seara, ca ultima persoana care l-a vazut pe fostul deputat a fost logodnica acestuia, in jurul orei 8.00 dimineata. Avocatul a afirmat ca mai multe persoane au incercat sa dea de Mircea Stanescu pe parcursul zilei.

Catalin Dancu a mai spus ca ultima discutie cu fostul deputat despre accidentul rutier de pe 27 decembrie a avut loc duminica, iar starea psihica a lui Stanescu era buna.

Anchetatorii au descoperit o singura urma de glont in capul lui Mircea Stanescu, aceasta provenind de la pistolul Beretta de 9 milimetri detinut legal de fostul deputat, cea mai plauzibila ipoteza fiind cea a sinuciderii, pentru ca usa locuintei unde a fost gasit era incuiata.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, cele mai multe indicii duc la ipoteza sinuciderii.

Ciocan a mai spus ca avocatul lui Stanescu, Catalin Dancu, a spart usa locuintei unde l-a gasit mort pe clientul sau, pentru ca acesta nu a fost de gasit toata ziua. Usa a fost sparta cu permisiunea parintilor lui Mircea Stanescu.

Urma de glont este localizata la tampla stanga a lui Stanescu. Anchetatorii nu au gasit deocamdata niciun mesaj semnat de fostul deputat.

Fostul deputat PSD Mircea Stanescu a fost gasit, luni seara, in casa sa din Strada Paduri, din Bucuresti, de avocatul acestuia, Catalin Dancu, intr-o balta de sange, iar langa cadavru se afla un pistol.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cazul Mircea Stanescu, #audieri politie, #test balistic , #frauda