Primaria Giurgiu da afara 200 de angajati

Marti, 10 Februarie 2009, ora 16:24
1935 citiri
Primaria Giurgiu da afara 200 de angajati
Foto: Episcopia Giurgiului

Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a declarat, marti, ca institutia pe care o conduce va disponibiliza 200 de salariati si ca nu este exclusa o a doua etapa de reduceri de personal.

"Avem foarte multi oameni, doar Primaria cu toate directiile numara 710 angajati. Vom face o reducere de personal de 200 de oameni perioada aceasta. Imi pare rau ca trebuie sa luam astfel de masuri pentru evitarea efectelor crizei financiare.

Este un moment greu, situatia este dificila si pentru cei din fruntea administratiilor locale ca sa mai poata continua programul de dezvoltare", a spus primarul Lucian Iliescu (PNL), informeaza NewsIn.

Acesta a specificat ca situatia municipalitatii giurgiuvene este cu atat mai grea cu cat in 2009 trebuie returnate datoriile externe. Pe de alta parte, Lucian Iliescu a afirmat, marti, ca, daca se va impune un nou val de disponibilizari, acesta ar putea insuma mai mult de 200 de oameni.

"Daca se va pune problema unei noi etape de reduceri de personal, aceasta va fi si mai mare. Nu putem nici sa oprim activitatea, dar, daca nu am lua masuri, am intra intr-un impas financiar", a declarat edilul giurgiuvean.

Lucian Iliescu a precizat ca in anul 1996, cand a preluat conducerea la Primaria Giurgiu (edilul aflandu-se acum la cel de-al patrulea mandat), institutia avea doar 48 de angajati.

Saptamana trecuta, edilul anunta ca Primaria Giurgiu ar putea disponibiliza 400 de salariati, cel mai tarziu la inceputul lunii aprilie.

"Cu regret spun, stiu ca este greu sa ramai fara serviciu, insa probabil reducerile de personal vor insemna 200 de persoane din Primarie si alte 200 de la Directia Generala a Serviciilor Publice de Gospodarie Comunala", spunea Lucian Iliescu.

Potrivit acestuia, fondul de salarii al Primariei Giurgiu va fi micsorat cu 600.000 de lei, pe fondul crizei economico-financiare.

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#angajati disponibilizati primarie, #primarie Giurgiu, #criza financiara , #frauda
Comentarii
G
GIVSES
rank 1