Primarii Capitalei se bat in fantani arteziene

Vineri, 27 Martie 2009, ora 08:52
2129 citiri
Primarii Capitalei se bat in fantani arteziene

De parca n-ar avea ce face cu banii, primarii Liviu Negoita, Neculai Ontanu si Sorin Oprescu se bat in proiecte pentru cea mai frumoasa fantana arteziana din Capitala.

Potrivit arhitectului sef al sectorului 3, Stefan Dumitrascu, toate fantanile vor avea jocuri de apa in care jeturile vor sari la inaltimi de pana la 3 metri. Constructia primelor fantani, amplasate pe spatiul verde de pe mijlocul drumului dintre Piata Titan si Policlinica Titan, va incepe intr-o luna si jumatate, relateaza Gandul.

Cele mai spectaculoase fantani vor fi insa pe scuarul verde de pe Bulevardul Grigorescu.

Reprezentantii primariei sustin ca, prin amenajarea celor 24 de fantani arteziene, arterele si intersectiile sectorului 3 se vor transforma in spatii cu conotatie de reper public.

24 de fantani arteziene si in sectorul 2

Primarul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, a construit deja 24 de fantani arteziene dintre care una este cantatoare.

Fantanile lui Ontanu sunt amplasate aproape una langa alta. Astfel, o fantana a fost construita la Piata Iancului, in capatul strazii e "Monumentul lalelelor udate cu apa", peste drum, pe Soseaua Pantelimon - un ansamblu masiv cu jeturi de apa, iar in capatul strazii - o alta fantana.

Oprescu vrea sa construiasca cea mai mare arteziana din Europa

Mania fantanilor arteziene l-a lovit si pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Acesta vrea sa construiasca in parcul Herastrau cea mai mare fantana din Europa.

Aceasta este gandita cu efecte speciale si 11 grupuri de apa, cu inaltimi cuprinse intre 7 si 60 de metri.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#fantani sectorul 3, #Negoita fantani, #Ontanu fantani artezieni, #Oprescu fantana Herestrau , #frauda