Retea specializata in fraudarea cartilor de credit, anihilata in Capitala

Miercuri, 18 Martie 2009, ora 13:13
1033 citiri
Retea specializata in fraudarea cartilor de credit, anihilata in Capitala

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au reusit sa prinda o grupare specializata in fraudarea cartilor de credit, care monta dispozitive artizanale de copiere a datelor la bancomatele unor banci.

Politistii i-au prins in flagrant pe T. Costel, in varsta de 26 de ani, din Municipiul Urziceni, judetul Ialomita si B. Iulian, de 22 de ani, din Bucuresti.

Cei doi incercau sa demonteze dispozitivele artizanale de copiere a datelor de pe banda magnetica a cardurilor si de inregistrare video a codului de securitate pin. Aparatura era montata pe bancomatul unei sucursale a unei banci comerciale.

In urma perchezitiilor corporale efectuate asupra celor doi, politistii au gasite ustensile care erau folosite pentru montarea si demontarea dispozitivelor artizanale de pe bancomat si un card contrafacut.

Impotriva celor doi a fost inceputa urmarirea penala. Potrivit politistilor, T. Costel a fost retinut pe o perioada de 24 de ore si prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, insa procurorii au dispus cercetarea acestuia in stare de libertate.

De asemenea, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Calarasi, cu sprijinul I.P.J. Calarasi, l-au prins in flagrant pe S. Mircea, in varsta de 32 de ani, din Municipiul Ploiesti, judetul Prahova, in timp ce incerca sa demonteze dispozitivele artizanale de copiere a informatiilor de pe banda magnetica a cardurilor pe care le montase la o Banca din Municipiul Calarasi.

El a fost retinut 24 de ore si prezentat ulterior magistratilor din cadrul Tribunalului Calarasi, care au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#retea falsificare carduri, #bancomate, #politisti bancomat , #frauda