Romanii vand masini, plamani si sex, pe Internet

Marti, 13 Ianuarie 2009, ora 09:23
3837 citiri
Romanii vand masini, plamani si sex, pe Internet

Paginile online cu anunturi sunt pline cu vanzari de masini, tablouri, animale, organe si, la loc de cinste, stau "anunturile matrimoniale" sub care se ascund oferte sexuale complete la preturi fara concurenta.

Odata cu aparitia crizei financiare, romanii sunt dipusi sa vanda orice, la preturi negociabile. Cele mai ciudate obiecte scoase la vanzare sunt, potrivit Gardianul, cartile de tarot sfintite la muntele Athos, ouale de prepelita sau tigarile vechi de 20 de ani.

Cei mai disperati dintre romani recurg la masuri drastice, cum ar fi vanzarea unui rinichi sau chiar a unui plaman, desi traficul de organe este interzis prin lege in Romania. Iata un anunt postat pe un site de catre o femeie: "Tanara 35 ani, vand plaman sanatos, gr.01., nu beau, nu fumez. Rog seriozitate! Urgent! Spania- 003467*******". Astfel de "oferte" sunt intalnite, din nefericire, tot mai des.

Tot la capitolul "vanzari" pe timp de criza, trebuie constatat si faptul ca paginile de anunturi "matrimoniale" ocupa cel mai mult din spatiul serverelor site-urilor de profil. Daca, in medie, numarul anunturilor obisnuite pe un site este de circa 3.000, "matrimonialele" au numai ele vreo 5.000 de postari.

"Sex total non-stop, garantat 100% cu ejaculare orala, bruneta plina de energie fara prejudecati, astept telefonul vostru, domnilor generosi Oral+ normal+anal , tel 0728.****** ; poze reale 100%, pret 250 lei", sau "sex total, bruneta 1.80 sani apetisanti detin locatie, ofer sexul oral neprotejat cu finalizare. sexul normal si anal in orice pozitie disponibila oriunde in Bucuresti, poze reale 100% iar pretul pentru o ora, cu doua finalizari, este de 300 lei. tel 0720******".

Acestea sunt doar doua anunturi alese la pura intamplare dintre zecile de mii de astfel de "oferte" de pe internet.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#anunturi matrimoniale, #vand plamani, #romanii vand , #frauda