S-a deschis targul "Angajatori de top"

Vineri, 21 Martie 2008, ora 11:59
1440 citiri
S-a deschis targul "Angajatori de top"

Tinerii absolventi, cu cel mult sapte ani de experienta, isi pot gasi un loc de munca intr-o companie de renume din Romania, la targul de joburi "Angajatori de top", la care 114 firme ofera peste 3.000 de slujbe, atat pentru pozitii de entry-level, cat si pentru manageri, anunta NewsIn.

Targul de cariera "Angajatori de top", dedicat tinerilor profesionisti care vor sa urmeze o cariera intr-una din companiile de renume din tara, s-a deschis vineri, la Sala Palatului, organizatorii asteptandu-se la o participare de peste 13.000 de persoane.

"Una din noutatile de la aceasta editie este ca tinerii participanti pot avea pana la sapte ani de experienta, si nu cinci, ca la editiile precedente, pentru a oferi celor interesati posibilitatea sa se angajeze pe o pozitie mai inalta, poate chiar de manager.

Pana acum, majoritatea celor care se angajau prin intermediul targului organizat de noi intrau pe pozitii de entry-level", a spus reprezentantul firmei organizatoare, Dragos Gheban.

Potrivit lui Gheban, la editia din aceasta primavara a targului, 28 dintre companiile participante organizeaza workshopuri de cariera, in cadrul carora reprezentantii angajatorilor vor prezenta posibilitatile pe care tinerii angajati le au pentru a-si construi o cariera.

Totodata, vor fi lansate si 20 de programe speciale de recrutare, pentru absolventii cu experienta in domeniile economic, IT si tehnic.

"Tinerii care vor intra in aceste programe trec de mai multe filtre de recrutare si vor urma mai multe etape de pregatire intensiva, astfel incat la finalul celor cateva luni de training, vor putea fi angajati pe pozitii importante in compania respectiva.

Pentru a intra in aceste programe nu este nevoie de o anumita pregatire profesionala, mai degraba trebuie sa demonstreze ca vor sa urmeze o cariera in domeniul repectiv, sa fie preseverenti si sa urmareasca performanta", a mai spus Gheban.

Potrivit reprezentantului organizatorilor, printre companiile care ofera astfel de programe se numara Rompetrol, BRD, JTI, Kraft Foods sau Raiffeisen Bank.

Domeniile in care comaniile ofera cele mai multe locuri de munca sunt financiar-bancar (600), audit si consultanta (500), resurse umane si marketing (400), IT (400) sau telecomunicatii (300).

Editia a patra a targului de joburi "Angajatori de top" se desfasoara in zilele de vineri si sambata, intre orele 10.00 si 17.00, iar intrarea este gratuita.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#targ, #Angajatori de Top, #ofera, #slujbe , #frauda