Sotia lui Tolea audiata in cazul "Elodia"

Miercuri, 11 Iunie 2008, ora 14:52
8902 citiri
Sotia lui Tolea audiata in cazul "Elodia"

Magda Ciumac, sotia lui Anatolie Tolea, luptator K1 si prieten cu politistul Cristian Cioaca, este audiata, miercuri, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).

Ea l-a acuzat pe Tolea ca ar avea legatura cu moartea Elodiei si totodata sustine ca are dovezi care il incrimineaza atat pe Cristian Cioaca cat si pe sotul ei.

Magda Ciumac a declarat, la intrarea in sediul Parchetului ICCJ, ca a fost impreuna cu sotul ei, Anatolie Ciumac (zis Tolea), in noiembrie anul trecut, la un cimitir din localitatea brasoveana Rasnov, de unde acesta a luat o geanta foarte grea.

Aceasta a afirmat ca atunci cand si-a intrebat sotul ce se afla in geanta, Tolea i-a raspuns ca "a recuperat-o pe Elodia".

Femeia a mai spus si ca nu intelege de ce procurorii nu il citeaza pe Tolea Ciumac in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu.

Dupa ce a fost audiata 5 ore de catre procurorul Marius Iacob, la iesirea din sediul Parchetului ICCJ, Magda a declarat ca nu a vazut nici un sac in seara aceea la cimitir, dar a simtit ca sotul ei a pus ceva greu in masina.

Avocatul lui Cristian Cioaca, Florentin Sorescu considera ca declaratiile femei nu trebuie luate in seama.

" Nu poate fi privita aceasta chestiune cu seriozitate" a mai adaugat avocatul.

Din spusele avocatului se pare ca femeia a declarat procurorilor, ca sotul ei a ucis-o pe Elodia, si ca Cioaca stie de acest lucru, dar se teme de reactia lui Tolea.

Sorescu a mai declarat si ca, din sursele sale, Cioaca nu il cunoaste pe Tolea.

"Magda sustine ca cei doi se cunosc deoarece a vazut numarul de telefon al lui Cioaca pe telefonul lui Tolea", a afirmat avocatul.

Procurorii sunt obligati sa asculte afirmatiile femeii si sa verifice orice sursa ce pare credibila.

Magda le-a povestit procurorilor despre o oarecare relatie intre Tolea si Elodia.

Se pare ca acesta i-ar fi trimis avocatei, in urma cu cativa ani, niste bani din Spania, in schimbul scoaterii sale de sub acuzare.

Din spusele avocatului reiese ca Elodia nu i-a inapoiat banii si nici nu l-a scapat.

Anatolie Ciumac a fost condamnat, in 2004, la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul "Scotch Club", alaturi de alti 13 capi ai lumii interlope brasovene.

Acestia au fost judecati pentru scandalul provocat in fata barului de noapte.

Ciumac a fost achitat, atunci, de acuzatiile de tentativa de omor si nerespectarea regimului armelor, fiind acuzat de distrugere si ultraj contra bunelor moravuri.

Ciumac are 33 de ani, s-a nascut in satul Recea, din Republica Moldova. El a locuit o perioada in Bucuresti, unde a lucrat ca agent de paza, iar s-a stabilit la Brasov unde a devenit unul dintre capii lumii interlope.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#disparitie, #Cioaca, #Elodia, #Tolea, #audiata, #luptator , #frauda