Ucigasul Monstrului din Brasov isi schimba declaratiile: L-am ucis de frica!

Miercuri, 06 Mai 2009, ora 13:44
5055 citiri
Ucigasul Monstrului din Brasov isi schimba declaratiile: L-am ucis de frica!
Foto: Buna Ziua Brasov

Dupa ce, initial, a declarat ca si-a ucis colegul de celula de la penitenciarul din Brasov din joaca, Mihai Catalin Szasz s-a razgandit, declarand ulterior ca, de fapt, l-a ucis de frica.

Ucigasul lui George Ionut Nicolae, adus marti sub escorta la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, a acceptat sa stea de vorba cu ziaristii. Declaratiile sale ar putea face ca mersul anchetei sa fie cu totul altul, din moment ce crima poate fi savarsita din legitima aparare, relateaza Buna Ziua Brasov.

"Totul a inceput din joaca, nu am vrut sa se intample asa. Am avut o relatie de prietenie foarte buna si ne jucam des, fiind de trei luni in aceeasi celula. Mi-a povestit cum si-a ucis victimele, fapt care mi-a provocat teama", a declarat Szasz, intarind cele spuse anterior.

"Am incercat sa-l trag pe spate, insa el s-a tras si a cazut in fata. Nu mai stiu cat l-am tinut strans. Am strigat la gardian, dar pana a venit...", a destainuind tanarul de 22 de ani ziaristilor.

"Mi s-a facut frica"

"Nu am vrut sa-l omor. Niciodata nu am fost un om violent. Chiar daca am facut o talharie, nu am fost violent. Totusi, atunci cand l-am apucat de gat mi-a spus: << Daca scap de aici, te omor >>. Si mi s-a facut frica. Mi-au trecut prin minte toate povestirile lui despre cum le-a ucis pe cele doua fete", a explicat tanarul.

Legitima aparare ar putea fi folosita de avocatul lui din oficiu, Dragos Lica, in pledoaria pentru apararea lui in timpul procesului.

Legitima aparare?

Potrivit lui Mihai Catalin Szasz, Nicolae "nu avea nicio urma de remuscare" atunci cand povestea despre victimele sale. "Cand se uita la stirile cu el, radea si ii injura pe jurnalisti pentru ca infloreau", spune Szasz.

El a mai spus ziaristilor ca nu este vorba nicidecum de o crima la comanda si a declarat ca ii pare rau pentru crima comisa, cerandu-si totodata iertare familiei lui Nicolae.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihai Catalin Szasz, #George Ionut Nicolae, #ucigas Monstru Brasov, #legitima aparare, #omorat frica, #penitenciar Codlea Brasov, #avocat Dragos Lica, #declaratii criminal taximetrist , #frauda