Un angajat al SRI, judecat pentru tentativa de jaf

Duminica, 09 Martie 2008, ora 15:29
1448 citiri
Un angajat al SRI, judecat pentru tentativa de jaf

Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a dispus trimiterea in judecata a unui barbat, angajat al SRI-Biroul Teritorial Tulcea, care a intrat cu un pistol intr-o casa de schimb valutar din Constanta, in luna februarie, si a amenintat casiera ca sa-i dea toti banii din sertar, relateaza NewsIn.

Iulian Gherasim, de 30 de ani, este angajat ca maistru militar in cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI) - Biroul Teritorial Tulcea si a fost incarcerat sub acuzatia de tentativa de talharie.

In cursul zilei de 12 februarie, angajata unei case de schimb valutar din Constanta a fost amenintata cu pistolul de un individ, care a patruns in agentie si i-a cerut sa-i dea toti banii din incasari.

Desi agresorul avea pistolul indreptat spre ea, femeia a actionat butonul de panica, iar un echipaj al unei firme de paza a sosit la fata locului reusind sa-l captureze pe atacator impreuna cu politistii.

Dupa ce a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde a primit ingrijiri medicale, deoarece in timpul luptei cu oamenii legii se lovise la cap, Gherasim a fost dus la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.

El a recunoscut comiterea faptei si a declarat ca a recurs la acest gest pentru ca avea datorii foarte mari.

Printre altele, Gherasim a spus ca a venit la Constanta cu intentia de a face rost de bani si a ales intamplator acea casa de schimb valutar. Dosarul a fost trimis pe rol la Judecatoria Constanta.

Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
#SRI, #angajat, #judecata, #jaf, #casa de schimb, #furt , #frauda