Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

UPDATE: Politia a intocmit portretul robot al atacatorului din Brasov (Video)

Vineri, 30 Ianuarie 2009, ora 11:45
2542 citiri
UPDATE: Politia a intocmit portretul robot al atacatorului din Brasov (Video)

Politistii au intocmit, pe baza declaratiilor martorilor, portretul robot al atacatorului de la Brasov si il vor prezenta in curand pentru a-l putea identifica.

Agresorul a fost descris de martori ca fiind un barbat de cel mult 30 de ani, cu ten masliniu, inalt de aproximativ 1.65 m, potrivit NewsIn.

"Avem un cerc de suspecti si vom prezenta intr-o conferinta de presa indicii care cu ajutorul mass-mediei ne vor duce la rezolvarea cazului. Agentii de la serviciul de investigare al fraudei se afla in prezent in interiorul casei de schimb pentru a stabili cu exactitate suma sustrasa", a declarat Liviu Naghi.

In cadrul anchetei s-a mai descoperit ca unul din brasovenii impuscati mortal la Brasov joi seara era un simplu trecator care a intervenit in momentul in care angajatele casei de schimb au strigat dupa ajutor, potrivit purtatorului de cuvant al IJP Brasov, L. Naghi.

Se pare ca acesta a incercat sa fuga dupa hot, dupa care acesta s-a intors si l-a impuscat in cap.

"Subliniez faptul ca acea persoana care a decedat era trecator prin zona cu un spirit civic iesit din comun, omul a incercat sa ajute persoanele implicate in acest caz, pentru ca angajata casei a cerut ajutor", potrivit purtatorului de cuvant, care a adaugat ca cei doi angajati ai casei de schimb aveau 34 si 35 de ani.

Trei persoane au fost impuscate joi, in jurul orei 17,30, in apropierea unei case de schimb din centrul Brasovului. In urma incidentului, doua persoane au murit si una este grav ranita.

Potrivit relatarilor martorilor, doi angajati au iesit din casa de schimb si s-au urcat intr-o masina cu doua genti pline cu bani. In acel moment, au fost atacati de o persoana neidentificata inca, care a reusit sa ia una dintre genti si a tras mai multe focuri de arma.

Doua echipe de la DGIPI si IGPR au plecat spre Brasov, din ordinul ministrului Administratiei si Internelor, Liviu Dragnea, pentru a ajuta fortele de ordine din Brasov in cazul atacului de la casa de schimb valutar, au declarat, pentru NewsIn, oficiali ai ministerului.

In plus, aproximativ 100 de jandarmi au fost mobilizati pentru a-l cauta pe atacator, in conditiile in care unele rapoarte sustin ca acesta a fugit spre Tampa.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#brasovean mort, #jaf armat, #casa de schimb, #trecator , #frauda