UPDATE: Primarul Slatinei nu a fost ridicat de procurorii DNA

Sambata, 06 Februarie 2010, ora 12:16
5977 citiri
UPDATE: Primarul Slatinei nu a fost ridicat de procurorii DNA

Primarul municipiului Slatina, Darius Valcov, care si-a dat recent demisia din functia de presedinte al PD-L Olt, nu a fost ridicat sambata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, asa cum se anuntase anterior.

Informatia aparuse initial pe agentia Mediafax, care cita surse judiciare. Incidentul a fost negat de purtatorul de cuvant al PD-L Olt.

"Este o intoxicare nedorita si nu-mi dau seama de ce. Eu sunt de doua ore la sediul Partidului Democrat de la Slatina", a declarat Darius Valcov, in direct la Antena 3.

Primarul Slatinei sustine ca nu are niciun fel de informatii referitoare la o eventuala ancheta a DNA, indreptata impotriva sa.

"Nu stiu despre asa ceva. Mi se pare o intoxicare si nu-mi dau seama din partea cui. Nu banuiesc pe nimeni. Ma supara, ma deranjeaza, dar ce poti sa faci?", a mai spus Valcov.

Lavinia Sandru cere protectie fata de Bercea Mondialu, Blaga dispune cercetari

Darius Valcu, sotul Laviniei Sandru, presedintele PIN, a fost indicat, la inceputul acestei saptamani, ca "singurul dusman" al interlopului Anghel Sandu, cunoscut ca Bercea Mondialu.

Tot in saptamana aceasta, Lavinia Sandru i-a cerut ministrului de Interne Vasile Blaga protectie fata de Bercea Mondialu, precizand ca acesta ar fi amenintat ca "familia lui Darius Valcov si Laviniei Sandru va suporta consecintele".

Bercea Mondialu l-ar fi vrut nas pe Traian Basescu, dar n-a avut "acces" la el

Valcov a demisionat de la conducerea filialei PD-L OLt

Incidentul vine la numai doua zile dupa ce Darius Valcov anuntase ca se retrage din functia detinuta in cadrul filialei PD-L Olt, fiind nemultumit de decizia biroului de a invalida o hotarare de retragere a sprijinului politic pentru prim-vicepresedintele organizatiei judetene.

Saptamana trecuta, conducerea PD-L Olt a decis retragerea sprijinului politic pentru prim-vicepresedintele filialei, Marius Balasa, inspector scolar general la ISJ Olt, insa joi seara, BPJ a revenit asupra deciziei.

Sotul Laviniei Sandru demisioneaza din functia de presedinte al PD-L Olt

"Mi-am anuntat retragerea din functia de presedinte al PDL Olt. Eu nu pot sa ies in fata presei, a opiniei publice, si sa justific de ce Biroul Permanent Judetean al organizatiei pe care o conduc ia astazi o decizie si maine alta", a afirmat Valcov, joi seara.

Acesta a sustinut ca nu va reveni asupra acestei decizii, chiar si in conditiile in care acest lucru i-ar fi cerut de conducerea centrala a partidului.

"Este adevarat ca nu mi-am inaintat inca demisia scrisa, dar o voi face maine. Sunt un om de onoare. Nu ma joc cu cuvintele. Nu se poate vorbi despre o neacceptare a demisiei, pentru ca este vorba de un act unilateral de vointa", a mai spus liderul democrat-liberalilor din Olt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#primar Slatina ridicar procurori, #primar Slatina retinut DNA, #Darius Valcov retinut , #frauda
Comentarii
Poza constantin_ion007
constantin_ion007
rank 5
... frati romani am fost un *** , suntem sclavii dezimformarii/diversiunilor si 1/2 din adevar ... seful local al PDL-ului Olt este casatorit cu Lavinia Sandru ... "adversara de moarte" a lui zeus ???!!! ... no comments...