Doi pusti din Constanta au spart 30 de masini intr-o singura noapte

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 19:40
1913 citiri
Doi pusti din Constanta au spart 30 de masini intr-o singura noapte
Foto: Arhiva

Doi copii de 12 si 13 ani au fost prinsi de politistii constanteni, dupa ce au spart 30 de autoturisme in noaptea de joi spre vineri, minorii fiind suspectati de comiterea altor 17 furturi din masini cu o noapte inainte, toate avand loc in municipiul Constanta.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, cei doi copii, unul din municipiul Constanta, iar celalalt din comuna Dumbraveni au fost prinsi de politisti, in noaptea de joi spre vineri, in timp ce se aflau la intersectia strazilor Eliberarii cu Dumitru Marinescu.

La un control corporal sumar, asupra copiilor au fost gasite mai multe bunuri - un stick de memorie, doua lanterne, cinci brichete, un incarcator auto, trei cruciulite, un portofel de culoare neagra fara documente, diferite carti de vizita, mai multe monede,o surubelnita si un cutit.

"Din primele verificari facute s-a stabilit ca in noaptea de 7 spre 8 noiembrie, intre orele 23.00 si 1.30, acestia au comis 30 de furturi din autoturisme, parcate pe strazile Biruintei, Cutezatori, Dreptatii, Dumitru Marinescu si Prieteniei", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Constanta, Bogdan Paduraru.

Doi pusti din Hunedoara se distrau furand masini

Potrivit acestuia, in urma extinderii cercetarilor s-a stabilit ca cei doi copii sunt suspectati de comiterea altor 17 furturi din autoturisme, comise in noaptea de miercuri spre joi. "Pana in prezent nu s-a stabilit valoarea pagubelor produse de cei doi, prejudiciile urmand a fi stabilite", a precizat Bogdan Paduraru.

Politistii au intocmit dosare penale in cazul celor doi copii, pentru furt calificat si tentativa la furt calificat, iar, pentru ca acestia au varste sub 14 ani, nu vor raspunde penal pentru faptele lor.

Reprezentantii Politiei Judetene Constanta au mai spus ca cei doi copii provin din familii dezorganizate, iar cel de 13 ani a fugit din Adapostul de zi si de noapte pentru copiii strazii din Constanta.

Acesta are la activ mai multe fapte similare, fiind suspectat ca in luna octombrie a comis aproximativ 20 de furturi din masini. El le-a spus oamenilor legii ca alege autoturisme Dacia, pe care le deschide cu o surubelnita sau un briceag.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#masini furt Constanta, #furt masini minori, #furt masini copii Constanta , #furt