Spanioli jefuiti de romance in Buzau

Sambata, 21 Iunie 2008, ora 20:50
1789 citiri
Spanioli jefuiti de romance in Buzau

Doi cetateni spanioli in varsta de 60, respectiv 44 de ani, au reclamat la postul de politie din Movila Banului (Buzau) ca vineri seara in timp ce se aflau pe raza comunei cu doua localnice de 17, respectiv 27 de ani, le-au fost sustrasi 500 euro si 300 lei dintr-un rucsac.

Acestia sustin ca, dupa ce au venit in tara pe data de 17 iunie, au vrut sa se intalneasca cu cele doua tinere, cu care se cunosteau de aproximativ un an, anunta Amos News.

Ei acuza ca una dintre tinere, care le-a tinut rucsacul in care aveau suma de 1200 euro si 600 lei, a parasit la un moment dat grupul, moment in care a sustras banii.

Cercetarile sunt continuate de catre ofiterii Biroului de Politie Rurala Buzau si angajatii postului de politie Movila Banului pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs acest incident.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#bani, #furt, #spanioli, #rucsac, #Movila Banului , #furt
Comentarii
G
ghilotina vesela
rank 1
pai asa se tine lumanarea?