Ziare.com

Greva spontana la Spitalul Vaslui - medicii protesteaza in fata institutiei

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 09:09

   

Greva spontana la Spitalul Vaslui - medicii protesteaza in fata institutiei
Medicii Spitalului Judetean Vaslui au intrat, miercuri, in greva spontana. Ei sunt nemultumiti din cauza faptului ca nu si-au mai primit tichetele de masa.

Cadrele medicale au iesit in fata spitalului, cerand sa li se dea bonurile. In plus, oamenii mai acuza ca le-au fost taiate si unele sporuri, transmite Digi24.

Lelia Croitoru, directorul medical al unitatii, a declarat ca nu stie nimic despre aceasta greva, adaugand ca oricum nu este justificata, pentru ca angajatii si-au primit tichetele pe luna ianuarie.

"Eu sunt pe sectie, nu stiu ce sa va raspund. Nu stiam de acest protest spontan. De altfel, nici nu este justificat, pentru ca tichetele pe luna ianuarie s-au dat la toata lumea", a spus Croitoru.

Greva spontana la spitalul din Piatra Neamt - oamenii nu si-au primit banii

Ea a recunoscut insa ca spitalul se confrunta cu probleme financiare, existand un deficit de aproape opt miliarde de lei, si ca nu mai pot fi cheltuite aceleasi sume cu personalul.

"Noi am explicat foarte transparent, atat la raportul cu medicii cat si la raportul cu cadrele medii ca situatia financiara a spitalului este delicata, intrucat avem finantare de 38,5 miliarde, am realizat servicii de 37 de miliarde si s-au cheltuit 45 de miliarde. In aceasta situatie, dupa un deficit de aproape opt miliarde, nu putem merge mai departe cu aceleasi cheltuieli de personal", a precizat directorul.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 489 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor