Antonescu catre Croitoru: Nu inteleg ce cautati aici! (Video)

Miercuri, 04 Noiembrie 2009, ora 12:30
4374 citiri
Antonescu catre Croitoru: Nu inteleg ce cautati aici! (Video)

Presedintele PNL l-a acuzat, miercuri, pe premierul desemnat Lucian Croitoru, ca s-a prezentat in Parlament in ciuda vointei majoritatii.

"Nu inteleg, domnule Croitoru, ce cautati azi aici! Aici e Parlamentul Romaniei, care s-a pronuntat clar la consultarile cu presedintele si in celelate discutii ce vrea, care printr-o hotarare s-a pronuntat limpede ca acordam increderea altcuiva.

Faptul ca sunteti prezent aici in ciuda acestor lucruri, in frunte cu un om politic pentru care am anumite consideratii, Vasile Blaga, ne ziceti ca in Romania nu mai conteaza Parlamentul si suntem de decor aici, fie ca mizati pe santajul sau coruperea unora parlamentari", a declarat Antonescu, care a facut apel la politicieni sa recunoasca daca sunt trimisi de Traian Basescu sa isi schimbe voturile.

Liderul PNL l-a avertizat pe Lucian Croitoru ca de ce ii e frica nu va scapa si ca ministrii propusi de el nu vor primi aviz de trecere nici acum.

Candidatul PNL la prezidentiale sustine ca i s-a sugerat in nenumarate randuri sa fie format un mare partid prezidential, cu un singur om care sa controleze tot, ca sa nu mai fie scandal ci "hotie pe fata".

"Situatia de azi este efectul ultimului si celui mai recent esec al celei mai mari Coalitii de guvernare din ultimii 20 de ani. Toate aceste esecuri au insemnat ani de stagnare si bani pierdut. Aceste esecuri sunt pentru ca multi din cei care au decis sa guverneze impreuna au vrut sa isi distruga partenerii. Au vrut orice in afara de o cooperare buna.

Daca vom fi in slujba unui singutr om nimeni nu va mai fi in slujba tarii. Trebuie sa invatam sa nu mai fim partide nervoase, ci sa invatam sa cooperam, sa facem Guvern cu rezultate pentru profitul tarii", a mai spui Antonescu.

Antonescu a previzionat ca, in perioada urmatoare, oamenii lui Traian Basescu vor sustine ca respingerea Guvernului Croitoru va alunga tara in mizerie si ca "pana si gripa porcina se va raspandi mai repede din cauza asta".

"Noi nu procedam ca in Europa, ci ca in tara lui Basescu. Dam vina pe cei care accepta reguli normale. Traian Basescu vrea sa ne ia oastatica tara", a acuzat Antonescu.

Seful liberarlilor s-a aratat nedumerit cum, dupa ce ani buni a luptat ca parlamentar pentru drepturile minoritatilor, acum a ajuns lupte pentru cele ale majoritatilor.

"Nu am crezut ca voi ajunge sa lupt pentru drepturile majoritatii si sa pledam pentru ideea ca o majoritate are dreptul de decizie, chiar daca nu e placuta de stapanul vostru. Este cel mai rusinos moment, cand unul din partidele care nu e bolsevic sau nu se numeste Basescu se preteaza la asa ceva, desi apartine unei familii europene a partidelor democratice", a mai spus Crin Antonescu.

Presedintele PNL a tinut sa ii ureze "La multi ani!" lui Traian Basescu si sa il avertizeze ca nu "va aboli democratia in Romania de dragul ambitiilor nebunesti ale unei persoane".

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Crin Antonescu, #Croitoru Parlament, #cabinet Croitoru , #gripa porcina