Inca un roman a murit de gripa porcina

Sambata, 28 Noiembrie 2009, ora 12:44
3473 citiri
Inca un roman a murit de gripa porcina

Romania a inregistrat al treilea deces cauzat de gripa porcina.

Decesul a fost confirmat de Ministerul Sanatatii, care nu a dat mai informatii despre victima din cauza noii politici a ministerului privind confidentialitatea datelor in contextul pandemiei.

Singurul lucru care se stie este ca e vorba de o persoana tanara care avea si diabet. Boala nu era insa tratata, medicii afland despre existenta ei abia cand tanarul a fost internat pentru gripa porcina. Se crede ca acest lucru a condus la complicatiile care au provocat decesul.

Adrian Streinu Cercel anunta vineri ca in spitalele din Romania sunt tratate mai multe cazuri grave de infectare cu gripa porcina.

Acesta este al treilea deces provocat de infectarea cu virusul gripei porcine inregistrat in Romania. O femeie de 58 de ani a murit luni seara, intr-un spital din Botosani, la scurt timp dupa ce medicii primisera confirmarea prezentei virusului.

De asemenea, Adrian Sterinu Cercel a anuntat la inceputul saptamanii ca un barbat de 43 de ani din judetul Suceava a murit in data de 20 noiembrie. El fusese internat in data de 15 noiembrie in sectia de boli infectioase de la Spitalul Municipal Radauti cu simptomatologie moderata.

Potrivit datelor oferite de ministerul Sanatatii, 2975 de romani au contractat pana acum virusul gripei porcine.

De asemenea, Centrul National pentru Boli Transmisibile a raportat inca 145 cazuri noi de gripa cu virusul pandemic.

Ministerul Sanatatii a mai anuntat sambata ca, in urma confirmarii de cazuri cu gripa A/H1N1 in colectivitati scolare in ultimele 24 de ore, vor fi suspendate cursurile, pentru sapte zile la Scoala generala Soimus din Hunedoara si Liceul Catolic Timotei Cipariu si Scoala Generala nr. 46 din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#deces gripa porcina, #mort gripa porcina, #virus gripa porcina Romania, #AH1N1 Romania , #gripa porcina
Comentarii