Nastase: Traian Basescu o sa zica "v-o trag eu, il pun pe Tanasescu!"

Miercuri, 04 Noiembrie 2009, ora 20:22
4615 citiri
Nastase: Traian Basescu o sa zica "v-o trag eu, il pun pe Tanasescu!"
Foto: Arhiva

Vorbind despre situatia actuala din tara si despre urmatoarea mutare a actualului presedinte, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a opinat: "Traian Basescu o sa zica "v-o trag eu, il pun pe Tanasescu!".

"Traian Basescu a vrut sa duca tara in haos, iar romanii trebuie sa stie ca daca nu il vor schimba, vor mai avea 5 ani de haos", a declarat Nastase la Antena 3.

Fostul premier a trecut in revista si evenimentul zilei de miercuri, faptul ca guvernul Croitoru nu a trecut de Parlament.

El l-a catalogat pe Croitoru ca fiind un "cruciat", un "pelerin", un "emisar pentru o cauza pierduta". De altfel, "dezbaterea de azi (miercuri, n.red.) a fost un fel de cenaclu literar", a mai spus el.

"Nimeni n-a luat in serios dezbaterea de astazi", a spus el, opinand ca Croitoru "nici nu si-a dorit foarte tare". "A avut o misiune temporara de indeplinit, ca misiunea sa de la Washington".

"Croitoru nu a existat in spatiul public pana acum, a venit sa sutina o echipa de dalmatieni, jumatate oameni politici, jumatate tehnocrati", a declarat Nastase, adaugand ca nu-l intereseaza subiectul.

Adrian Nastase a pus la indoiala si existenta apropiatelor alegeri la data fixata, din cauza valului de gripa porcina care a atacat Romania, el sustinand ca CCR ar putea considera ca alegerile nu mai sunt o prioritate in noile circumstante.

Legat de Curtea Constitutionala, in contextul deciziilor luate luate miercuri, Nastase a declarat ca aceasta a luat locul lui Traian Basescu, de arbitru.

Adrian Nastase a calificat ca fiind de neconceput "costurile politice si economice pe care le induce decizia lui Traian Basescu de a-si impune dorina dictatoriala si de a-si numara voturile". "Cea mai simpla solutie este sa-l inlocuim pe Traian Basescu, nu sa inlocuim guverne", a mai spus el.

El a catalogat campania presedintelui ca fiind "o golanie electorala care se cupleaza cu cheltuielie de 20 de milioane de euro, de 2 ori mai mult decat costul tuturor vaccinurilor" pentru gripa porcina.

Adrian Nastase a facut si previziuni legat de situatia economica din Romania, el spunand ca "probleme serioase vor aparea din ianuarie 2010".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Adrian Nastase Guvern Romania, #a cazut Guvernul Croitoru, #Traian Basescu desemnare premier , #gripa porcina