Pandemia conspiratiei universale impotriva rasei umane

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 23:45
11208 citiri
Pandemia conspiratiei universale impotriva rasei umane
Foto: Reuters

Sa ne vaccinam ca altfel vom muri. Nuuu, mai bine murim de gripa porcina, decat sa ne injectam singuri moartea in trup. Spre aceste extreme au ajuns mare parte din discursurile si explicatiile oamenilor atunci cand vine vorba despre vaccinarea impotriva gripei porcine.

Cu sau fara legatura, implicati direct sau nu, exista printre toti cei care isi dau cu parerea despre gripa porcina tendinta tot mai generalizata de a da cate o interpretare conspirationista sau cel putin paranoica acestui caz.

Gripa porcina, dar mai ales vaccinarea impotriva acestui nou virus nu mai raman indiferente nimanui. Mai mult de atat, cele doua probleme capata toate trasaturile unei conspiratii de dimensiuni planetare. Virusul noii gripe nu mai este un simplu virus, ci o boala inventata in laboratoarele guvernelor celor mai puternice state din lume, unde a fost clocita cea mai diabolica si infricosatoare molima a tuturor timpurilor.

Insa si mai infernala decat producerea noului virus este antidotul pe care acum guvernele conspirationiste ale lumii l-au fabricat si incearca sa ni-l bage pe gat. Aici toata lumea s-a pus de acord - este ceva necurat in vaccinul asta. Ceva, nu stim bine ce, dar este.

Nimic nu a ramas nevinovat in problema vaccinului impotriva gripei porcine, totul este banuit de interese, de la cele economice pana la cele de control al vietii si al mortii. Ba ca marile corporatii vor sa faca bani pe spinarea noastra, speculand frica de moarte, ba ca marile puteri ale lumii incearca sa puna capat unei rase sau alteia, preluand apoi controlul economic asupra zonelor afectate...ba ca ne pun astfel un cip in organism prin care sa fim controlati si manipulati precum animalele in staule.

Care specialisti au dreptate? Cine estimeaza mai corect problematica vaccinului? Noi, simplii pacienti pusi in fata alegerii de a face sau nu injectia, suntem cei mai neputinciosi, caci nu avem nici pregatirea necesara pentru a deduce cum este mai bine sa facem. Noi nu detinem nici informatiile la care au acces specialistii, nici nu putem studia direct in laborator virusul cot la cot cu cercetatorii.

Ne putem informa, dar atat timp cat informatiile la care avem acces se bat cap in cap aproape in mod egal, ne trezim intr-o situatie fara iesire. De aici incolo intervine doar credinta si inclinatia noastra, pe care o avem sau nu, de a simpatiza mai mult sau mai putin cu teoriile conspirationiste.

Normal ca intotdeauna va fi cineva care va castiga de pe urma unei pandemii si a unui virus ucigator puternic. De la companiile de publicitate si marketing, care speculeaza panica si isteria unei populatii, pana la producatorii alimentari si industria farmaceutica, peste tot se vor gasi mereu speculanti care sa taxeze realitatea morbida a unui virus nou ucigator.

Cum este mai bine pana la urma - sa ne vaccinam sau nu? In functie de cat de virulente vor deveni ambele tabere care vor raspunde la aceasta intrebare, cu atat problema simpla a protectiei noastre in fata unui virus nou va deveni mai complicata.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#gripa porcina pandemie conspiratie, #gripa porcina vaccin conspiratie, #vaccin gripa porcina, #pandemie gripa porcina , #gripa porcina