Femeie impuscata pe strada, la Galati

Joi, 09 Iunie 2011, ora 16:04
2823 citiri
Femeie impuscata pe strada, la Galati
Foto: Adevarul

O femeie din Galati a fost impuscata pe strada cu un pistol cu gaze.

Agresorul, un barbat tot din Galati, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a tras dintr-o masina asupra femeii, ranind-o la un picior, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Galati, locotenent Costin Barbu.

Potrivit acestuia, patru tineri au plecat cu masina de la domiciliul unuia dintre ei cu intentia de a cumpara medicamente unui prieten. Initial, s-au oprit la o farmacie din zona Doja din Galati, dar, pentru ca foarte multe persoane asteptau la rand, au renuntat si s-au deplasat catre un punct farmaceutic din zona Papadiei.

In timp ce se deplasau spre cea de-a doua farmacie, aflandu-se in apropierea unui complex comercial, unul dintre tineri a scos din torpedoul masinii un pistol cu gaze si a tras doua bile asupra unei femei, ranind-o la un picior.

Sotul femeii ranite a sunat la 112 si a dat detalii despre numarul si marca masinii, iar lucratorii Sectiei 2 Politie Galati au anuntat datele semnalate tuturor echipajelor aflate in misiune la acea ora.

Un echipaj al Jandarmeriei Galati a depistat autoturismul si a somat persoanele aflate in masina sa se opreasca, iar in urma verificarilor i-a identificat pe cei patru tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 26 ani, fara antecedente penale.

Echipajul de jandarmerie a luat declaratii de la toate persoanele implicate in incident si i-a intocmit tanarului care a folosit pistolul actele premergatoare sub aspectul savarsirii infractiuni de port fara drept de arma, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, precum si folosirea in asemenea locuri sau imprejurari a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate.

Jandarmii i-au dus pe cei patru galateni la Sectia 2 Politie, pentru continuarea cercetarilor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#femeie ranita pistol gaze, #dosar penal barbat Galati , #impuscaturi
Comentarii
Poza Balosu
Balosu
rank 2
Vor pati NIMIC