Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bamboo va fi daramat in totalitate. Patronul anunta ca va construi alt club: Va fi un buncar

Joi, 26 Ianuarie 2017, ora 16:27
29783 citiri
Bamboo va fi daramat in totalitate. Patronul anunta ca va construi alt club: Va fi un buncar
Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Inspectoratul de Stat in Constructii a anuntat, joi, ca in urma evaluarii clubului Bamboo s-a luat decizia de dezafectare totala a cladirii din cauza riscului de prabusire.

"Dupa evaluarea structurii de rezistenta, s-a constatat posibilitatea crescuta ca aceasta sa se prabuseasca. In aceste conditii, ISC isi insuseste recomandarea facuta de expertul tehnic, si anume dezafectarea totala a acesteia.

Pe durata acestor lucrari, se va tine cont atat de instructiunile de lucru elaborate de expertul tehnic, cat si de necesitatea conservarii eventualelor probe de la fata locului", se arata intr-un comunicat al ISC.

Giosue Castellano va construi alt club

Patronul Bamboo a declarat pentru Libertatea ca va construi un alt club, mult mai rezistent.

"Urmatorul club va fi un buncar. Noul Bamboo va fi construit pana in toamna, dar pana atunci, in maximum o luna si jumatate vom avea un nou club pregatit", a spus Giosue Castellano, cunoscut drept Joshua Castellano.

Acesta a precizat ca va avea nevoie de zece milioane de euro si ca va incerca sa obtina un imprumut de la banca. Daca nu il va primi, Giosue Castellano este decis sa se asocieze cu mai multi prieteni.

Amintim ca un incendiu a distrus, in noaptea de vineri spre sambata, clubul Bamboo din Bucuresti. Peste 40 de persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Clubul nu avea autorizatie de securitate la incendiu si a fost amendat de mai multe ori de ISU, care insa nu putea sa il inchida, potrivit legii, pentru neregulile constatate.

Parchetul Tribunalului Bucuresti a deschis un dosar penal si a inceput urmarirea penala in rem pentru distrugere din culpa, avand ca urmare vatamarea mai multor persoane. Cauza oficiala a incendiului nu este cunoscuta, dar reprezentantii clubului sustin ca focul a fost pus intentionat.

Dupa incendiul din Bamboo, IGSU a realizat controale la mai multe cluburi din tara, unde a gasit numeroase nereguli.

Miercuri, Primaria Sectorului 2 a anuntat ca a inchis temporar mai multe cluburi si sali de evenimente. Acestea vor fi redeschise dupa ce isi vor rezolva problemele. Printre locatiile inchise au fost Fratelli, Maya, Chaboo, El Grande Comandante, Surubelnita, Seva Cuisine & Lounge, Queens, Giabello 2012, Guesthouse, Greda Events, Aristocrat Events, Imperial Ballroom.

A.G.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Bamboo daramat, #ISC Bamboo daramat cladire, #cladire club Bamboo daramat, #incendiu club Bamboo , #incendiu Bamboo