Procurorii au fost la Bamboo, dar nu pot intra. Au ridicat documente de la ISU, Primaria si Politia Locala Sector 2

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 12:36
3702 citiri
Procurorii au fost la Bamboo, dar nu pot intra. Au ridicat documente de la ISU, Primaria si Politia Locala Sector 2
Foto: Realitatea TV

Procurorii au fost, duminica, la clubul Bamboo, dar nu pot intra pentru ca incendiul nu a fost inca stins. Anchetatorii spun ca, din datele de pana acum, nu exista indicii ca incendiul sa fi fost declansat de o mana criminala.

Totodata, aceastia au precizat ca fac audieri inca de sambata, ca au luat documente de la ISU, Primaria si Politia Locala Sector 2, precum si de la spitalele in care au ajuns cei din local in urma incendiului si ca il vor cita si pe patronul clubului.

Un procuror a declarat jurnalistilor ca deocamdata nu exista "niciun indiciu ca ar fi fost o mana criminala".

Vezi si Dupa incendiul din Bamboo, ISU a gasit mai multe nereguli in cluburi din Capitala si din tara

"Am venit si ieri, si azi am inceput o cercetare la fata locului, din pacate structura nu ne permite sa intram in interior. Pompierii nu au declarat lichidat incendiul. Am venit si azi sa facem o evaluare ca sa putem sa intram si sa facem cercetarea la fata locului", a spus procurorul de caz, adaugand ca ancheta este ingreunata de faptul ca nu pot intra in club.

Acesta a precizat ca cel mai probabil vor fi aduse utilaje grele pentru a se putea interveni, astfel incat sa fie permis accesul in interior.

"Avem acte de la primaria sectorului 2, politia sectorului 2, IGSU, unitatile medicale la care au ajuns ranitii - tot acest volum de acte trebuie evaluat inainte sa dam o informatie care sa aiba caracter de certitudine", a adaugat anchetatorul.

Citeste si Incendiu in Bamboo: Pompierii fac apel sa nu fie emise supozitii si sa nu indicam deja vinovatii

Patronul urmeaza sa fie audiat

Potrivit acestuia, patronul clubului Bamboo nu a fost inca audiat, dar ca urmeaza sa primeasca citatie.

"Patronul urmeaza sa fie audiat. Vor fi audiate toate persoanele care au legatura cu acest eveniment. Urmeaza sa fie citat procedural. Va fi citat. Nu e singura persoana care urmeaza sa fie audiata", a spus procurorul.

In privinta numarului de persoane care se aflau in club in momentul incendiului, anchetatorii spun ca nu stiu cifra exacta, dar ca erau cateva sute de oameni.

Amintim ca un incendiu a distrus, in noaptea de vineri spre sambata, clubul Bamboo din Bucuresti. In jur de 40 de persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Duminica, patru persoane mai erau internate in doua spitale din Capitala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ancheta incendiu club Bamboo, #incendiu club Bamboo, #audieri incendiu club Bamboo , #incendiu Bamboo