Ciolos se intalneste cu rude ale victimelor de la #Colectiv

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 10:58
2156 citiri
Ciolos se intalneste cu rude ale victimelor de la #Colectiv
Foto: Arhiva / B1TV

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, luni seara, cu rudele ranitilor in incediul de la clubul Colectiv transferati in Belgia si cu mai multi reprezentanti ai unor organizatii neguvernamentale.

Intalnirea este programata sa aiba loc la ora 18:00, conform programului transmis presei de Guvern.

Dacian Ciolos i-a vizitat de mai multe ori pe ranitii in incendiul de la Colectiv internati in Capitala dupa preluarea mandatului de premier.

Duminica, numarul mortilor in incendiul de la Colectiv a crescut la 61, dupa ce s-a anuntat oficial ca Ioana Raluca Panculescu a incetat din viata intr-un spital din Germania.

Bilantul tragediei de la #Colectiv creste la 61 de morti. O tanara internata in Germania a murit duminica

Povestea Ioanei Panculescu, victima 61 a tragediei din #Colectiv

Tanara in varsta de 36 de ani fusese internata la Spitalul Bagdasar Arseni dupa tragedia din 30 octombrie, iar ulterior transferata cu un avion militar la o clinica din Germania. Ea avea arsuri pe o mare parte din corp si complicatii digestive.

Orfana de ambii parinti, tanara a fost vegheata in spital de verii sai, iar pentru ca acestia sa aiba fondurile necesare a fost lansata pe retelele sociale o campanie de strangere de fonduri.

In memoriam #Colectiv - Sa nu ii uitam pe cei plecati dintre noi

In prezent, in spitalele din strainatate mai sunt internati 27 de pacienti romani. Tarile in care au fost transferati ranitii din clubul Colectiv sunt Norvegia, Elvetia, Germania, Marea Britanie, Israel, Olanda, Austria si Franta.

#Colectiv: Rudele unor tineri morti in spitale dau statul in judecata

Potrivit datelor Ministerului Sanatatii (MS), mai sunt internati in spitale din Capitala 23 de raniti, dintre care la Spitalul de Arsi sunt cinci pacienti, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - cinci, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - trei, la Spitalul Elias - doi, la Spitalul Militar Central - patru, la Spitalul de Urgenta Floreasca - trei si la Institutul "C.C. Iliescu" - un pacient.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. Alte 34 de persoane au murit in saptamanile ce au urmat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Ciolos intalnire rude victime colectiv, #Ciolos raniti Colectiv , #incendiu club Colectiv