#Colectiv Cand va fi difuzat documentarul realizat de Discovery despre tragedia din club

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 16:52
2479 citiri
#Colectiv Cand va fi difuzat documentarul realizat de Discovery despre tragedia din club
Foto: Arhiva Ziare.com

Discovery Channel va difuza in premiera, pe 13 martie, de la ora 22:00, documentarul "Dezastrul din Colectiv", despre tragedia din acest club din Bucuresti, care a provocat moartea a 63 de persoane si ranirea grava a altor cateva zeci.

Documentarul "Dezastrul din Colectiv" are o durata de 44 de minute. Pe durata difuzarii acestui program nu vor fi transmise mesaje comerciale, informeaza Discovery Networks.

Documentarul va prezenta in ordine cronologica faptele unanim recunoscute care s-au petrecut in acea noapte in Bucuresti, asa cum au fost relatate de cei direct implicati - supravietuitori, familiiale acestora, autoritati si cadre medicale care au luat parte la operatiunile de salvare.

De asemenea, programul va contine si o reconstituire a momentelor de dinainte si dupa izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert international in efecte speciale, multiplu premiat pentru productii precum "Alien" (1979) si "Al cincilea element" (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect in calitate de consultant pentru aspecte ce tin de siguranta.

Discovery face documentar despre tragedia din #Colectiv

Documentarul este comisionat de catre Discovery Networks, prin producatorul executiv Charlotte Reid, unei echipe romanesti conduse de Mihai Predescu, un producator cu peste 20 de ani de experienta in domeniul productiei TV internationale.

"Suntem extrem de recunoscatori fata de martorii implicati in aceasta productie, pentru curajul si deschiderea lor de a-si face cunoscute povestile, astfel incat publicul sa inteleaga mai bine ce s-a intamplat pe 30 octombrie 2015.

Multumita lor, am reusit sa aprofundam intr-o maniera echilibrata evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectiva ampla asupra acestei tragedii", a declarat Charlotte Reid, producator executiv pentru Discovery Networks International.

Discovery Communications este lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plata, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonati in peste 220 de tari si teritorii.

In Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, 18 branduri Discovery ajung la peste 536 de milioane de abonati din 109 tari si teritorii, fiind difuzate in 21 de limbi.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#documentar Colectiv, #documentar Colectiv difuzat, #documentar Discovery Colectiv , #incendiu club Colectiv