Incendiu in Colectiv: Bilantul tragediei a ajuns la 31 de morti. Toti cei 3 patroni au fost retinuti

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 00:22
42753 citiri
Incendiu in Colectiv: Bilantul tragediei a ajuns la 31 de morti. Toti cei 3 patroni au fost retinuti
Foto: Arhiva Hepta.ro

Bilantul victimelor incendiului devastator de vineri noapte din clubul Colectiv din Capitala a ajuns la 31 de morti luni dupa-amiaza, cand trupul unuia dintre ranitii internati la Spitalul de Arsi a cedat. 136 de persoane raman in continuare internate, dintre care aproximativ 90 sunt in stare grava si foarte grava.

Starea pacientilor se schimba de la o ora la alta, existand si vesti bune, dar, din pacate, si evolutii negative.

Intre timp, cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori pentru 24 de ore, fiind acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa.

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, luni seara, ca incepand de sambata au fost audiate 40 de persoane in cazul incendiului de la clubul Colectiv si ca ancheta se efectueaza pe toate palierele, atat la companii private, cat si la institutii ale statului.

Autoritatile au constituit o linie telefonica de urgenta - 021.9647, pentru apropiatii victimelor incendiului.

Incendiu in Colectiv: Patronii clubului, acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa

Citeste toate stirile despre tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti

Incendiu in Club Colectiv: Citeste aici toate informatiile si declaratiile din ultimele zile despre tragedia din Bucuresti

Ziare.com v-a prezentat, in format LIVE TEXT, cele mai noi informatii despre starea de sanatate a victimelor din Colectiv, evolutia anchetei si alte detalii:

00:19 - Incendiul din clubul Colectiv s-a produs ca urmare a faptului ca a fost permis accesul unui numar de persoane mult peste limita admisa a localului, precum si a desfasurarii unui foc de artificii in conditiile amenajarii interioare improprii unor astfel de activitati, arata PICCJ intr-un comunicat.

00:01 - Reprezentantii Clubului Colectiv fusesera invitati sa se prezinte sambata, 30 octombrie, la sediul Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, cu actele societatii, in urma unei reclamatii cu privire la neconcordanta dintre preturile de pe meniu si sumele incasate, insa nu au dat curs invitatiei, informeaza reprezentantii ANPC, citati de Agerpres.

Incendiu in Colectiv: Reprezentantii clubului fusesera chemati, sambata, la ANPC in urma unei reclamatii

23:20 - Medicii din Israel si din Franta care au venit in Romania ca sa ajute la tratatarea ranitilor din incediul produs in Clubul Colectiv au ramas surprinsi de cat de grava este situatia.

"Cred ca echipa medicala face un efort eroic pentru a face fata provocarii. Nu am intalnit o asa tragedie in cariera mea", a spus medicul israelian Yaron Shoham, care s-a alaturat echipei de la Bagdasar-Arseni, informeaza ProTv.

22:59 - Aerul din clubul Colectiv continea o combinatie de otravuri greu de imaginat care a cauzat intoxicatie si arsuri cum medici cu o indelungata experienta nu au mai vazut, potrivit doctorilor Ioan Lascar si Dan Enescu, citati de Mediafax.

22:38 - A fost retinut si al treilea patron al localului, Costin Mincu.

Incendiu in Colectiv: Cei 3 patroni ai clubului, retinuti - sunt acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa

22:14 - Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat luni seara ca ancheta in cazul incendiului de la Clubul Colectiv se deruleaza pe toate palierele, atat cu privire la companiile private, cat si cu privire la autoritatile statului, pana in prezent fiind audiate 40 de persoane.

"Au fost audiate 40 de persoane, de sambata pana in prezent. S-au ridicat mai multe documente de la persoane fizice si private. Toate persoanele pentru care se va dovedi o forma de vinovatie in acest dosar vor raspunde penal", a declarat Tibeiu Nitu luni seara, potrivit Agerpres.

Incendiu in Colectiv Nitu: Ancheta procurorilor vizeaza companii si autoritati ale statului

22:07 - Potrivit Stiri pe Surse, un control facut chiar in dimineata tragediei de ANPC a declarat Clubul Colectiv ca fiind apt sa isi continue activitatea in mod normal.

21:45 - "Noi avem 19 pacienti internati, au fost 25, unul a decedat cum a ajuns, am mai si externat. 5 sunt intr-o stare foarte grava, 4 in stare critica, iar restul au o evolutie buna. Arsurile sunt o patologie aparte, e bine sa fim rezervati", a spus Catalin Carstoiu, manager la Spitalul Universitar, la B1 TV. Acesta a precizat ca pacientii nu pot fi transferati in afara tarii din cauza gravitatii ranilor.

21:28 - Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, aflat in vizita oficiala in Romania, a mers in fata Clubului Colectiv si a aprins o lumanare.

Foto: Realitatea Tv

21:17 - Ioan Lascar, seful Clinicii de Chirurgie Plastica a Spitalului Floreasca, a explicat luni ca la momentul incendiului din club Colectiv, gazul dominant era monoxidul de carbon, iar majoritatea pacientilor prezinta semne ale intoxicatiei cu acest element, potrivit Agerpres.

21:05 - Daniela Ioana Nita, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, va fi audiata de procurorii Parchetului instantei supreme, au declarat pentru Mediafax surse judiciare, precizand ca firma este cea care a livrat artificiile folosite in clubul Colectiv in seara tragediei.

20:40 - Bucurestenii sunt chemati, marti seara, la ora 18:00, in Piata Universitatii, la un miting de protest pentru demisia primarului Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, potrivit unui anunt postat pe Facebook, informeaza Mediafax.

Incendiu in Colectiv: Bucurestenii sunt chemati, marti, la un miting pentru demisia lui Piedone

20:33 - Paul Gancea, al doilea patron al Clubului Colectiv, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului instantei supreme, fiind acuzat de ucidere si vatamare corporala din culpa.

20:22 - Aproximativ 1.000 de persoane participa, luni seara, in Iasi la un mars de solidaritate fata de victimele tragediei din Club Colectiv.

Foto: B1Tv

20:14 - Cunoscutul DJ german Markus Schulz a transmis un mesaj public pe retelele de socializare, dupa tragedia care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti, anuntandu-si fanii ca nu va mai organiza concerte care sa fie insotite de efecte pirotehnice, potrivit Agerpres.

20:07 - "Au fost sase operatii la Terapie Intensiva si sapte operatii la cei cu stare buna. Toti au trecut cu bine operatiile, inclusiv cei din Terapie Intensiva, cei aflati in stare critica, care sunt noua acum. Sunt in stare grava, dar stabila. Se mentin in continuare in stare critica. Cei trei bolnavi grav sunt stabili, iar ceilalti sunt bine si speram ca lucrurile sa mearga bine, sa nu apara complicatii. Vor fi si maine operatii.

Cel care a murit astazi nu este identificat, este pacientul cu carbonizari de care vorbea presa. Am avut o speranta (pentru identificare - n.red.) la o mama care nu isi mai vazuse baiatul de zece ani, cu o stituatie familiala delicata, dar nu", a declarat Adrian Stanculea, purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi.

20:03 - Mitropolitul Ioan al Banatului, impreuna cu un sobor de preoti, a aprins, luni seara, candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, pentru tinerii care si-au pierdut viata in clubul Colectiv din Bucuresti. El a afirmat ca in ultimele trei zile s-au tinut in toate bisericile si manastirile banatene slujbe de pomenire pentru acesti tineri si rugaciuni pentru sanatatea acelora care sunt in suferinta in urma incendiului, potrivit Agerpres.

19:42 - Unii dintre pacientii internati la Spitalul Militar dupa incendiul din Clubul Colectiv s-ar putea sa intre in insuficienta renala si sa aiba nevoie de dializa, a declarat, luni, managerul unitatii medicale, Florentina Radu Ionita. El a precizat ca sunt pregatite dializoare pentru astfel de situatii, informeaza Mediafax.

19:29 - Patriarhia Romana transmite intr-un comunicat ca preotii de caritate din Capitala se roaga pentru ranitii in incendiul din Clubul Colectiv in capelele spitalelor si slujbe de pomenire a decedatilor au avut loc in mai multe biserici, nu in fata clubului, la solicitarea familiilor.

19:21 - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decorat doi dintre tinerii care au murit in tragedia de la Clubul Colectiv.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler lui Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, in semn de apreciere pentru curajul, altruismul si daruirea de care au dat dovada in timpul tragicului eveniment de la Clubul "Colectiv" din Bucuresti, incercand salvarea mai multor vieti cu pretul sacrificiului suprem", se arata in mesajul sefului statului.

Incendiu in Club Colectiv: Iohannis a decorat doi dintre tinerii care au murit

19:06 - Un tanar venit sa aprinda o lumanare in fata Clubului Colectiv a lesinat. El a fost urcat in Ambulanta si dus la spital.

18:50 - Un alt club din Capitala, Hangover, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca isi suspenda activitatea pana cand Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta va raspune in scris pentru a clarifica informatiile privind toate dotarile necesare pentru prevenirea situatiilor de urgenta si pana cand va avea loc "alinierea la normele si standardele prezente si viitoare pentru prevenirea situatiilor de urgenta".

18:45 - Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei reuniuni a grupului de lucru, ca nu au fost primite solicitari cu privire la transferarea pacientilor straini in strainatate, dar ca, daca vor exista, Guvernul va fi de acord.

18:41 - Ceilalti doi patroni ai clubului, Costin Mincu si Paul Gancea, sunt in continuare audiati.

18:36 - Alin Anastasescu, unul dintre patronii de la Clubul Colectiv, a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat de ucidere si vatamare corporala din culpa. El a fost scos din sediul Parchetului General cu catuse la maini, urcat in duba si dus in arestul Politiei Capitalei. Potrivit televiziunilor de stiri, acesta nu a facut declaratii.

18:20 - In judetul Neamt, s-a blocat centrul de recoltare a sangelui, din cauza numarului mare de donatori.

18:06 - In continuare se doneaza sange si in alte localitati ale tarii. La Slatina au venit 80 de persoane care au donat sange, iar multe dintre acestea au refuzat tichetele de masa la care aveau dreptul, anunta Agerpres.

18:03 - Directorul Spitalului Militar a anuntat ca arsurile victimelor nu sunt grave si ca sunt cazuri "aproape trase la xerox". In plus, a precizat ca marti va ajunge la spital o comisie mixta de medici.

18:00 - "Starea pacientilor este aceeasi, stabila", a anuntat medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca si coordonatorul SMURD Bucuresti.

17:55 - Familiile persoanelor decedate in urma incendiului din clubul Colectiv vor primi ajutoare de urgenta de cate 5.000 de lei, a anuntat Ministerul Muncii.

17:50 - Doi dintre cei sapte minori internati la Spitalul Grigore Alexandrescu ar putea parasi spitalul in urmatoarele zile.

17:40 - Si senatorii au tinut un moment de reculegere in memoria celor morti in incendiu, transmite Agerpres.

17:36 - "Destinatia acestei unitati (sectia de arsi ultramoderna a Spitalului Floreasca - n.red.) este pentru pacientii cu arsuri foarte grave. Ar fi putut fi oricare dintre ei, insa doar masura evolutiei in timp ne poate indica pacientii intr-adevar grav - legat de gravitatea leziunilor respiratorii vor fi selectati pacientii intr-adevar grav. Astfel ar fi fost o selectie aleatorie", a explicat prof. dr. Ioan Lascar.

Foto: Digi 24

17:32 - Seful sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Floreasca, Ioan Lascar, a facut noi declaratii despre situatia pacientilor si despre unitatea moderna a spitalului.

"Pacientii considerati grav isi mentin aceasta incadrare si doar parcursul evolutiv va fi cel care va face diferenta intre cazurile care vor ramane in continuare la categoria de severitate maxima si cele care pot fi operate si ne gandim la procesul de vindecare.

Din pacate, unitatea noastra de arsi a fost creata si dimensionata pentru a ingriji accidentele obisnute. In situatia de fata a fost vorba despre un dezastru. Colegii din Franta au recunoscut ca nu au avut niciun astfel de fenomen care sa ii solicite cu motoarele turate la maxim, exceptand un eveniment similar - explozia unui gazoduct produs la vecinii din Belgia.

(...) Cele 5 paturi evident ca nu puteau face fata internarii celor 14 pacienti decat daca ii puneam cate trei in pat", a declarat Lascar, care a precizat ca echipamentul este functional din punct de vedere tehnic si ca in curand pot fi mutati cinci pacienti in acea unitate.

"Nu am avut niciun pacient grav care sa necesite internarea in acest spatiu", a completat Lascar.

17:25 - Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca raman internate in spitale 136 de persoane.

17:20 - Agerpres anunta ca ambasadele straine din Bucuresti au coborat steagul in berna.

17:15 - Si Ministerul francez al Afacerilor Externe a transmis condoleante familiilor victimelor.

17:04 - S-a constituit o linie telefonica de urgenta - 021.9647, pentru apropiatii victimelor incendiului, pusa la dispozitie de Colegiul Psihologilor din Romania, in parteneriat cu MedLife, anunta Agerpres.

17:01 - Bilantul mortilor a ajuns la 31, dupa ce o alta victima a murit, luni dupa-amiaza, la Spitalul de Arsi. Potrivit Realitatea Tv, ar fi vorba despre persoana ramasa neidentificata.

16:44 - Mediafax anunta ca deputatii au tinut un moment de reculegere, luni, in plen, in memoria celor care si-au pierdut viata in urma incendiului.

Incendiu in Colectiv: O victima e inca neidentificata. Medicii i-ar putea amputa mainile carbonizate

16:40 - Potrivit Agerpres, la Buzau au fost constatate nereguli in cluburi si pub-uri.

16:30 - Surse in cadrul Spitalului Floreasca au declarat, pentru Agerpres, ca in cel mult doua zile noua sectie de arsi a spitalului, moderna si inaugurata in urma cu cateva luni, va putea fi folosita.

Aberatia zilei: 90 de arsi in stare critica. O sectie dotata ultramodern zace nefolosita

16:23 - Si trupa Cargo a transmis un mesaj de condoleante, duminica, pe contul de Facebook: "Mai sunt vieti de salvat, prieteni de gasit, suflete de alinat. Am fi putut fi oricare dintre noi. Au fost prea multi dintre noi. Ne vor lipsi. Va iubim".

16:20 - Arhiepiscopul Bisericii Romano-Catolice Ioan Robu a venit sa se roage la locul tragediei.

"Am vrut sa trec si pe aici pentru ca Biserica Romano-Catolica s-a rugat in toate bisericile. Am venit sa ma alatura voua tuturor sa il rugam pe Dumnezeu sa le dea mangaiere si speranta tuturor.

Imi cer iertare pentru ca noi toti din tara nu am facut nimic deosebit poentru ca sa nu se intample asa ceva, ca Romania sa fie altfel. Ar trebui sa ne fie rusine noua tutror, noua, institutiilor, bisericilor, ca nu am schimbat nimic in 25 de ani. Sa le cerem iertare celor care au murit si apoi sa ne rugam.

Noi inghitim foarte usor coruptia, minciuna, neglijenta si toate astea ni se par nimicuri dar circumstanta aceasta ne-a aratat ca lucurile acestea sunt criminale. Mi se pare o nedreptate, dar mai cred inca un lucru: nimic nu se intampla din vointa lui Dumnezeu doar. Ce e aici a fost declansat din vinovatia oamenilor", a spus parintele Ioan Robu.

Foto: B1TV

16:11 - Sedinta saptamanala a Guvernului a fost devansata cu o zi pentru ca Executivul sa acorde urgent ajutoare familiilor care si-au pierdut copiii in tragedia de la Clubul Colectiv, dar si pentru a face unele modificari legislative la cererea MAI si ISU, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

"Premierul Victor Ponta i-a convocat pe ministri, marti, in sedinta de Guvern, pentru ca Executivul sa aprobe cat mai repede acordarea de ajutoare familiilor care si-au pierdut copiii in tragedia de la Clubul Colectiv. De asemenea, in sedinta vor fi efectuate mai multe modificari legislative care au fost cerute de Ministerul de Interne si de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, modificari ce se impun in urma celor constatate in urma tragediei", au spus pentru Mediafax, surse guvernamentale.

16:00 - Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), Constantin Stoica, a raspuns acuzatiilor ca Patriarhia nu s-a implicat in tragedia din clubul Colectiv si ca nu a tinut o slujba in locul in care mii de oameni au adus weekend-ul trecut, lumanari si flori.

Incendiu in Club Colectiv: Patriarhia ii critica pe cei care "dezinformeaza iresponsabil"

"In primul rand acuzatiile vin din partea unor persoane care au rupt legatura cu Biserica. In astfel de situatii, cand semeni de-ai nostri pleaca la Domnul, slujbele se fac la biserica. (...) Apoi se fac la casele celor in necaz si la troitele celor decedati.

Preotul nu putea veni neinvitat. (...) Preoti au trecut in acea noapte pe acolo, dar nu se face rugaciune in context de haos si de situatie emotionanta. Nu putem sfinti ceva ce nu exista. Nu se face slujba intr-un local", a explicat Stoica.

Incendiu in Club Colectiv Patriarhia: Preotul nu vine neinvitat. Nu se face rugaciune in context de haos

15:48 - Crucea Rosie Romana si PRO TV au lansat o campanie de strangere de fonduri pentru victimele incendiului din clubul Colectiv. Campania "Noua ne pasa. Impreuna daruim speranta!" isi propune sa straga donatii de la cei care vor sa fie solidari cu familiile celor morti si ranitii in tragedia de vineri seara, se precizeaza pe site-ul Crucearosie.ro.

15:41 - Si barul La Baza din Iasi se va inchide in urma tragediei din clubul Colectiv, au anuntat luni reprezentantii localului.

"Am decis ca vom suspenda activitatea barului si vom anula evenimentele programate, toate acestea pana cand vom face modernizarile cerute si vom avea garantia celor de la ISU ca nu reprezetam un pericol. Estimarea noastra 2-3 luni, dar nu stim sigur", se arata pe pagina de Facebook a barului La Baza.

15:24 - B1 TV transmite ca procurorii fac perchezitii la firma Golden Idea Fireworks, care a furnizat artificiile folosite la concertul de vineri seara din clubul Colectiv, de la care ar fi pornit incendiul ce a ucis zeci de oameni.

14:56 - Un preot din judetul Neamt, Filotheu Balan, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj halucinant, in care sustine ca "faptul ca au murit multi tineri ascultind muzica macabra (ca sa nu spun satanica) poate fi vazut ca o pedeapsa de la Dumnezeu, desi rareori Dumnezeu pedepseste in felul acesta".

14:53 - Reprezentantii Parchetulul General au anuntat, intr-un comunicat de presa transmis Ziare.com, ca luni "au fost adusi cu mandat numitii Costin Mincu, Alin George Anastasescu si Paul Gancea (actionari ai clubului Colectiv) pentru a fi audiati in calitate de suspecti sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa".

14:44 - Spitalul Judetean Suceava a anuntat ca va pune la dispozitie medici, asistente si aparatura medicala pentru ranitii internati in unitatile din Bucuresti, in urma tragediei din clubul Colectiv.

14:41 - Ambasadorul Turciei la Bucuresti, O. Koray Ertas, a depus luni un buchet de flori la clubul Colectiv, in memoria victimelor incendiului, potrivit Agerpres.

Oficialul a fost insotit de parintii lui Ayberk Manci, un tanar cetatean turc ranit in tragedia de vineri, care in prezent este internat la Spitalul Floreasca.

Incendiu in Colectiv: Un student turc, printre victime - mesajul ambasadorului Turciei

14:30 - Reprezentantii Spitalului SRI "Dr. Agrippa Ionescu" din Bucuresti au venit si ei cu detalii despre cele sase victime internate aici.

"Doi pacienti, cetateni romani, au o stare generala stabila. Un pacient cetatean italian si un roman se afla in stare grava. Cei doi pacienti cetateni spanioli sunt transferati pe sectie si raman internati pana joi, 5 noiembrie", se arata pe pagina de Facebook a spitalului SRI.

14:20 - Cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Costin Mincu si Catalin Gancea au fost adusi cu mandat la Parchetul General pentru a da explicatii in fata procurorilor in legatura cu tragedia produsa vineri noaptea in localul lor.

Asociatii clubului au venit la audieri insotiti de avocati, fiind cercetati pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Foto: Alin Anastasescu/Captura Digi 24

Foto: Costin Mincu/Captura Digi 24

Foto: Catalin Gancea/Captura Digi 24

13:13 - Managerul Spitalului Pantelimon, Gheorghe Popescu, a declarat luni dimineata ca situatia este sub control si nu este nevoie "de nimic".

"Cinci pacienti sunt internati. Trei la ATI, doi in chirurgie. Unul dintre pacientii din ATI un barbat de 33 de ani, doua fete de 28 si 29 de ani. Barbatul prezinta arsuri pe 35-40% din suprafata corpului, una din fete 50%, cealalta 80%.

In chirurgie, o fata de 29 de ani si un barbat de 32 de ani care prezinta stare buna, sunt operati, nu au nicio problema. Suntem siguri ca in cateva zile vor fi externati. Trei pacienti sunt in stare critica, dar stabili hemodinamic, sunt sedati din cauza durerilor. Pacientul cu arsuri de 35-40% a inhalat foarte mult fum", a afirmat managerul, citat de ProTV.

13:08 - Cinci dintre raniti se afla la Spitalul Pantelimon, iar prietenii lor spun ca unii dintre ei sunt in stare foarte grava: "Scriu aici pentru ca nu stiu la cine sa apelez: o parte dintre victimele accidentului de la Colectiv sunt la Spitalul Sfantul Pantelimon, dar despre ei nu se scrie nimic. Trei dintre victime sunt in stare grava si din cate se pare este mare nevoie de ajutor specializat. Stie cineva unde trebuie vorbit astfel incat una dintre echipele internationale sa vina si aici? Ajutor, va rog, ne mor prietenii!", a postat luni pe Facebook Cabral, cunoscuta vedeta a postului ProTV.

Incendiu in Club Colectiv: Ce se intampla cu victimele internate la Spitalul Pantelimon?

13:04 - La Spitalul Bagdasar Arseni exista in acest moment 22 de pacienti in stare grava si foarte grava.

12:50 - La Spitalul de Arsi - 6 persoane sunt operate in cursul zilei de luni si alte 3 vor fi operate marti. Sunt 28 de pacienti internati din care 10 sunt tinuti in viata intubati si ventilati mecanic.

12:46 - La Spitalul Universitar - 19 pacienti sunt internati, 13 in stare grava si foarte grava (9 in stare critica si alti 4 care duminica erau in stare relativ stabila au fost reintrodusi la terapie intensiva).

12:40 - La Spitalul Floreasca toti cei 15 raniti sunt in stare critica.

12:37 - La Spitalul Elias din 14 raniti 9 sunt la terapie intensiva.

12:30 - Vesti bune de la Spitalul Militar: 3 din cei 12 raniti au o stare mult mai buna decat duminica si vor fi transferati in sectia de arsi. Din pacate, 5 raman in continuare in stare grava, unul fiind intubat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#incendiu colectiv raniti detalii spital, #lista raniti incendiu Colectiv spitale , #incendiu club Colectiv