Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Incendiu in Colectiv: Mesaj de la militarii romani, americani si bulgari

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 10:58
2488 citiri
Incendiu in Colectiv: Mesaj de la militarii romani, americani si bulgari
Foto: Facebook/Ministerul Apararii Nationale

Militarii romani din Afganistan au transmis un mesaj de solidaritate cu victimele incendiului petrecut vineri seara in clubul Colectiv din Capitala.

"Sufletele militarilor din Afganistan unite intr-o singura rugaciune.

Dragonii Transilvani au aprins cate o lumanare la slujba de 'Luminatie', in memoria celor decedati in urma cu doua zile in Bucuresti.

Ne-am unit toti gandurile intr-o singura rugaciune si ne-am rugat pentru cei care, in urma tragediei din Capitala, au plecat la cele sfinte. Dumnezeu sa-i ocroteasca pe cei care sunt in viata si sa le dea putere.

Doamne Ajuta! Dragonii sunt alaturi de voi! Audaces Fortuna Juvat!", este mesajul de pe pagina de Facebook a Ministerului Apararii Nationale.

Incendiu in Club Colectiv: 30 de morti, numarul lor ar putea sa creasca. Mii de oameni s-au rugat pentru victime

De asemenea, tot duminica, militari romani aflati la un exercitiu in Germania si-au exprimat solidaritatea cu familiile victimelor, impreuna cu partenerii americani si bulgari.

"Suntem tristi pentru tragedia petrecuta acasa. Militarii romani aflati la exercitiul Combined Resolve V in Hohenfels, Germania, impreuna cu partenerii americani si bulgari, sunt alaturi de familiile indoliate dupa tragedia petrecuta in noaptea de 30 octombrie, in Bucuresti, printr-un gand bun si o rugaciune! Ne rugam pentru sanatatea celor care sunt in suferinta", mai scrie pe pagina de Facebook a MApN.

Citeste toate stirile despre tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti

Incendiu in Club Colectiv: Romanii strang randurile. Gesturi extraordinare de solidaritate

Un incendiu puternic a avut loc, vineri noaptea, intr-un club din Capitala in timpul unui concert. 30 de persoane au murit si 137 se aflau internate, duminica seara, in spitalele Capitalei. Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca numarul deceselor este posibil sa creasca, avand in vedere starea grava a ranitilor.

F.N.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#militari romani incendiu club Colectiv, #militari Afganitan solidaritate Colectiv , #incendiu club Colectiv