Incendiu in Colectiv: Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Bilantul negru urca la 46

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 10:42
19821 citiri
Incendiu in Colectiv: Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Bilantul negru urca la 46
Foto: Arhiva Ziare.com

Unul dintre ranitii in tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti care a fost transferat pentru tratament in Israel a murit luni dimineata. Este vorba despre fotografa Teodora Maftei.

Astfel, numarul persoanelor care au decedat in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 46.

Incendiu in Club Colectiv: Tanara operata pana acum de 7 ori, dintre care de 3 ori pe creier, printre victime

In trecut, Teodora Maftei a fost operata de sapte ori, dintre care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulari de lichid aflata pe creierul mic, iar in aceste conditii ea nu avea voie in cluburi.

Incendiu in Colectiv: 21 dintre raniti au fost transferati pana acum in cinci tari (Video)

Teodora Maftei, fotograf si editor la Pro TV, avea 36 de ani si suferea de "chist arahnoidian de fosa posterioara", respectiv o acumulare de lichid aflata pe creierul mic, inspre ceafa, care nu poate fi eliminat si este asociat cu hipertensiunea intracraniana.

Diagnosticul ii fusese pus in 2005, dupa ce a suferit de dureri de cap foarte puternice, insomnii, tulburari de memorie, ameteli si probleme cu echilibrul. "Ma durea capul 24 de ore din 24, iar noaptea faceam ture prin camera, strangand din dinti si vorbind singura", povestea Teo.

Incendiu in Colectiv: Au aparut noi imagini din seara tragediei (Video din timpul concertului)

Incendiu in Colectiv: Ranitii de la Militar nu ar vrea sa fie transferati in strainatate, familiile insista

Din cauza problemelor medicale, Teodora nu avea voie sa consume alcool, sa fumeze, sa bea cafea, sa faca efort, sa raceasca, sa stea la soare, sa mearga in cluburi. "Si nu am voie sa ma enervez sau sa plang, dar nu-mi iese mereu treaba asta. Aaaa, si asa, ca intre fete, nu pot sa merg pe tocuri si nu e indicat sa tin cura de slabire, dar nici sa ma ingras nu trebuie. Dar, la urma urmei, toate astea pot fi mofturi", mai povestea tanara.

Incendiu in Colectiv: Banicioiu confirma - Vor pleca toti pacientii, indiferent daca sunt asigurati sau nu

Pana acum, peste 30 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv au fost transportate spre spitale din strainatate, insa 4 au decedat.

Duminica a murit bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum. Alti doi raniti au decedat sambata, dupa ce au ajuns in Olanda.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#morti incendiu Colectiv, #murit ranit Israel Colectiv , #incendiu club Colectiv