Incendiu in Colectiv Cabral: Ne-au mutilat prietenii. De 4 zile ne-am mutat la spital

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 10:53
5967 citiri
Incendiu in Colectiv Cabral: Ne-au mutilat prietenii. De 4 zile ne-am mutat la spital
Foto: Pagina oficiala Cabral

Prezentatorul Cabral Ibacka a postat pe site-ul personal un mesaj emotionat despre prietenul sau Alex Chelba, ranit in incendiul din clubul Colectiv, in care povesteste ce s-a intamplat in acea noapte tragica.

Sub titlul "Prietenul meu, Alex", intr-o postare pe site-ul sau, Cabral isi descrie amicul ca fiind un tanar solid, destul de inalt, un baiat extraordinar care "sare sa ajute, sa sprijine, sa rezolve".

"E solid prietenul meu. Si destul de inalt. Si radem mult. Cu toate ca nu stie de gluma, radem mult. Alex Chelba il cheama. Si e un capsoman si-un fixist. Are 33 de ani si e un baiat serios. Uneori chiar enervant de serios.

Munceste de rupe. Alearga cu aparatul ala al lui, cara multe kile de obiective, fuge dintr-un loc intr-altul... ba fotografie, ba video. Nu stie sa zica nu. Cu toate ca nu-i tace gura aia bogata... nu stie sa refuze. Sare sa ajute, sa sprijine, sa rezolve. E un baiat extraordinar", noteaza Cabral.

Incendiu in Colectiv Adrian Despot: Lumea mea s-a schimbat

Acesta a povestit si ce s-a intamplat cu prietenul lui, care filma in cealalta parte fata de iesirea clubului, in seara in care Colectiv a fost mistuit de flacari, la lansarea noului album al trupei rock Goodbye to Gravity.

"Si plang ca un idiot pentru ca nu-mi aduc aminte sa-i fi spus vreodata cat de misto cred ca este. Am despaturit un cearsaf curat si i-am pus aparatul pe el. Cand s-a declansat iadul el filma, fix in partea cealalta fata de iesirea blestematului club. Cand s-a pornit totul a incercat sa iasa. N-a reusit. A cazut la cativa metri de iesire, naucit de fumul toxic, simtind cum arde carnea pe el. Au inceput sa-l calce oamenii in picioare.

Incendiu in Club Colectiv Cameraman: Adrian Despot era ars. A inceput sa urle la mine sa car oameni (Video)

A reusit sa se mai tarasca unul sau doi metri... cineva din intrare l-a tras afara. Poate Despot, poate Rugina, poate Claudiu, poate un altul dintre cei care s-au dovedit a fi eroi in noaptea aia groaznica. L-au tras afara si pe el si pe aparatul lui, pe care instinctiv i se inclestasera mainile", a aratat Cabral.

Incendiu in Colectiv Despot: Am cazut, sub mine erau mai multe persoane, peste mine au cazut mai multi

Vedeta povesteste ca Alex "a ajuns la spital pe picioare, a povestit ce s-a intamplat cu amanunte. Am ajuns sa-l vad la cateva ore dupa, de la aeroport am alergat direct la el. Era intubat, incepusera sa apara problemele. Am vorbit putin, l-am certat, l-am necajit ca ma duc sa mananc falafel fara el... incercam sa fac glume si tot ce reuseam era sa-mi musc buzele ca sa nu-mi bubuie lacrimile".

"Ne-au mutilat prietenii. Alex se chinuie de patru zile sa supravietuiasca. Teodora se agata, asa cum a trebuit sa invete, de viata. Stefan Dan se chinuie si el, in spital la SRI. Ne-au nenorocit prietenii. De patru zile ne-am mutat la spital. De patru zile ne-am abandonat vietile, de dimineata si pana in noapte stam acolo", isi enumera Cabral prietenii aflati in spital.

Prezentatorul TV incheie spunand ca va da la reparat aparatul de fotografiat, sperand ca astfel isi "repara" si prietenul. "Dar acum e seara si dupa ce-am despaturit un cearsaf i-am pus aparatul pe el. (...) Ma uit la aparatul asta si mi-e groaza sa stiu ca si carnea lui Alex a patit la fel. Stiu ce-am de facut. I-l dau la reparat. Si daca nu se repara... ii fac rost de altul. Aparatul asta este viata lui. Daca salvez aparatul... il salvez si pe el. Daca repar aparatul nu-mi moare prietenul. Un om extraordinar, un fotograf bun, un om incredibil de muncitor. Si de corect. Prietenul meu, Alex".

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cabral prieten ars Colectiv, #victime incendiu club Colectiv , #incendiu club Colectiv