Incendiu in Colectiv Cine este tanarul care a murit in noaptea de luni spre marti

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 11:16
4239 citiri
Incendiu in Colectiv Cine este tanarul care a murit in noaptea de luni spre marti
Foto: Ziare.com

Tudor Golu, ultimul decedat dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv, era chitaristul formatiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D si 3D si cel care a facut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodgye to Gravity.

Incendiu in Colectiv Un pacient din Marea Britanie a murit - Bilantul tragediei a ajuns la 48 de morti

Tudor Golu (28 de ani) a fost transferat duminica seara intr-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, dupa incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in stare critica.

In noaptea de luni spre marti, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafata din corp si a arsurilor de cai respiratorii.

Incendiu in Colectiv Inca o victima a murit la Spitalul de Arsi. Bilantul tragediei a ajuns la 47 de morti

Incendiu in Colectiv Tanarul care a murit luni seara era fotograful Liviu Zaharescu

Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic si animator 2D si 3D, el fiind si cel care a realizat videoclipul melodiei "The day we die", al formatiei Googbye to Gravity.

In incendiul din clubul Colectiv au mai fost raniti alti doi membri ai trupei Axial Lead, solistul Damian Radu si chitaristul Christian Alban Popescu, ambii fiind internati in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, starea lor fiind stabila.

Incendiu in Colectiv: Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Bilantul negru urca la 46

Tudor Golu a facut videoclipul melodiei "The day we die", iar de ilustratie s-a ocupat Radu Damian.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoana. In 11 zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane, numarul victimelor ajungand, marti, la 48.

Incendiu in Colectiv Cati raniti mai sunt in spitale si care e starea lor

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa cinci au decedat, doi in Olanda, unul in Israel, unul in drum spre Elvetia si ultimul in Marea Britanie.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#incendiu club Colectiv, #morti incendiu club Colectiv, #Tudor Golu murit incendiu Colectiv , #incendiu club Colectiv