Incendiu in Colectiv Mesaj de condoleante din partea mai multor trupe straine

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 17:05
2400 citiri
Incendiu in Colectiv Mesaj de condoleante din partea mai multor trupe straine
Foto: Ziare.com

Numeroase trupe straine au transmis pe retelele de socializare mesaje de condoleante pentru victimele incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti.

Membrii trupei My Dying Bride, cunoscuta formatie britanica de heavy metal, au transmis pe o retea de socializare un mesaj tribut pentru Adrian Rugina. "Tribut pentru prietenul nostru Adrian Rugina. Suntem profund intristati si socati sa auzim ca prietenul si colegul nostru Adrian Rugina a murit in incendiul de vineri din Bucuresti.

A fost un om bun si curajos si nu poate fi descris in cuvinte sentimentul pierderii din acest moment. Gandurile noastre si cele mai profunde condoleante merg catre familia sa. A trait ca un razboinic Heavy Metal si a murit asa cum a trait, ajutandu-i pe altii, un adevarat erou", se arata pe pagina de Facebook a My Dying Bride.

Incendiu in Colectiv: Un alt club din Bucuresti se inchide - ce solicitare a facut catre ISU

Jurnal De Media noteaza ca si trupa portugheza de gothic metal Moonspell a transmis condoleante pe reteaua de socializare. "Gandurile noastre sunt alaturi de familiile fanilor romani care si-au pierdut viata sau au fost raniti in accidentul nefericit din clubul Colectiv din Bucuresti. Sa fiti binecuvantati", au transmis membrii formatiei.

Incendiu in Colectiv Club din Bucuresti, mesaj catre clienti: Am preferat sa existam pentru cei ce au nevoie de noi

Alissa White-Gluz, solista trupei Arch Enemy, a transmis condoleante, sustinand pe Facebook ca gandurile sale se indreapta catre lumea muzicii metal din Romania. Artista le-a transmis ranitilor insanatorire grabnica si condoleante familiilor celor care au murit in incendiu.

Incendiu in Club Colectiv: Iohannis a decorat doi dintre tinerii care au murit

Si chitaristul Michael Amott, colegul de trupa al Alissei, a aflat despre tragedia de la Bucuresti. "Stiri ingrozitoare. Condoleante familiilor si prietenilor romani care i-au pierdut pe cei dragi in club", a notat artistul pe reteuaa de socializare.

32 de persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu izbucnit vineri seara in club Colectiv, aflat in incinta fostei fabrici Pionierul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#mesaje condoleante victime incendiu, #incendiu club Colectiv, #victime incendiu club , #incendiu club Colectiv