Incendiu in Colectiv Piedone ridica statuie victimelor: Sunt prabusit sufleteste, sa judecam drept! (Video)

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 19:11
3333 citiri
Incendiu in Colectiv Piedone ridica statuie victimelor: Sunt prabusit sufleteste, sa judecam drept! (Video)
Foto: Ziare.com

Primaria Sectorului 4, care a dat autorizatia de functionare clubului Colectiv, in care a izbucnit incendiul de vineri seara, a anuntat ca va fi ridicat un monument in apropierea localului, destinat "celor fara vina".

In acest sens, primaria a transmis un comunicat in care anunta ca intentia construirii monumentului vine "dupa bunul obicei crestin" al ridicarii unei troite sau a unei cruci.

Citeste toate stirile despre tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti

Incendiu in Colectiv Mii de oameni cer in strada demisia lui Piedone

Incendiu in Club Colectiv: Primarul sectorului 4 spune ca nu are ce sa-si reproseze

Incendiu in Colectiv Atac la Primaria Sectorului 4: Bai nesimtitilor, nu incercati sa mintiti!

"In urma lor ne-a ramas tuturor o durere imensa, care ne-a impietrit.

Si tot in piatra vom sapa pentru totdeauna un monument inchinat lor, celor care au pierit atat de tragic, brutal si absurd, pentru ca noi sa deprindem, din pacate, prea tarziu, ca, intotdeauna cand e vorba de vietile oamenilor, nu este suficient sa faci doar ceea ce iti revine, ci mult, cu mult mai mult, infinit, pana la a-ti da viata, asa cum au facut-o unii dintre acesti copii, care astazi sunt alaturi de ingeri.

Dupa bunul obicei crestin, atunci cand un suflet se stinge intr-un loc, departe de casa si de cei dragi, intru pomenirea sa, locul este marcat cu o troita sau o cruce, pentru ca familia sa aiba unde sa se reculeaga, sa aprinda lumanari si sa-si planga durerea", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

In continuare, Primaria Sectorului 4 precizeaza ca monumentul va fi ridicat "foarte curand", in rondul din strata Tabacarilor, in apropierea locului tragediei.

"Cu sprijinul unor oameni inimosi, care au inteles intotdeauna sa sprijine proiecte de suflet, cu lacrimi si o suferinta adanca, respectam de-a pururi memoria acestor tineri nevinovati, ridicand spre Cer ruga noastra si MONUMENTUL CELOR FARA DE VINA, pe care care vom grava numele tuturor celor care au pierit in urma tragediei din data de 30 octombrie a.c.

Foarte curand, in rondul situat pe strada Tabacarilor nr. 7, MONUMENTUL CELOR FARA DE VINA va fi edificat, prin aportul unor personalitati ale vieti publice, care au raspuns acestei initiative a Primarului Cristian Popescu - Piedone", mai transmite comunicatul.

Incendiu in Colectiv Protest pentru demisia lui Piedone. Cum il apara colegii din UNPR (Video)

Incendiu in Colectiv Cum au obtinut patronii autorizatie de la Primarie si cum se apara institutia lui Piedone

In incheierea acestuia este redat si un mesaj al edilului sectorului 4.

"Ca om sunt prabusit sufleteste, cu gandul la drama familiilor care isi plang acum oamenii dragi pe care i-au pierdut. Ma rog pentru ranitii care lupta acum pentru viata lor pe patul de spital. Condoleante familiilor, pentru imensa pierdere, iar noua, tuturor, intelepciunea de a deprinde invatamintele necesare si de a judeca drept!", transmite Cristian Popescu - Piedone.

Incendiu in club Colectiv: Anchetatorii au ridicat documente de la Primaria Sectorului 4

Incendiu in Colectiv: Piedone nu isi asuma vreo vina

Comunicatul a fost tansmis marti seara, in contextul in care, in Piata Universitatii, mii de bucuresteni au iesit la un miting de protest pentru a cere demisia primarului Cristian Popescu Piedone, in urma tragediei de la clubul Colectiv.

In zilele care au urmat tragediei, primarul sectorului 4 a spus ca nu are ce sa-si reproseze. De asemenea, anchetatorii au ridicat documente de la primarie, in timp ce colegii din UNPR l-au aparat pe primar.

F.N.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Piedone monument victime incendiu, #monument victime Sectorul 4, #Piedone statuie victime incendiu, #Piedone morti incendiu , #incendiu club Colectiv