Incendiu in Colectiv - Tudor Chirila: Soarta unor oameni a fost batjocorita pentru un gest de PR

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 18:34
10325 citiri
Incendiu in Colectiv - Tudor Chirila: Soarta unor oameni a fost batjocorita pentru un gest de PR
Foto: Facebook/Tudor Chirila

Actorul si cantaretul Tudor Chirila il acuza pe ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, ca ar fi "dat ordin" medicilor din spitalele bucurestene sa spuna ca "se descurca in criza celor arsi", desi e evident "ca soarta unor oameni a fost batjocorita pentru un gest de PR".

"Este mai mult decat evident ca Banicioiu a dat ordin spitalelor sa afirme ca se descurca in criza celor arsi. Este mai mult decat evident ca soarta unor oameni a fost batjocorita pentru un gest de PR. Insa la fel de grava mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimtit sa faca parte din acest joc odios", a scris sambata pe Facebook Tudor Chirila.

Totusi, artistul transmite un "gand bun pentru medicii care in aceste circumstante nefavorabile au facut si fac tot posibilul pentru a salva vieti".

Dupa ce a citit unele comentarii la postarea sa, Chirila a descoperit ca i se spune ca cei in stare critica ar fi murit oricum. "Dar eu intreb: ce facem cu cei in stare grava care au ajuns sau risca sa ajunga in stare critica doar pentru ca ministerul spune ca ne descurcam?", adauga Chirila.

Tudor Chirila: Consultarile lui Iohannis cu "strada" sunt inutile. De ce e Cimpeanu premier?

Actorul Tudor Chirila s-a remarcat si vineri, cand a comentat consultarile organizate de Klaus Iohannis cu reprezentantii societatii civile, in lumina formarii unui nou guvern, dupa demisia lui Victor Ponta din functia de premier, ca urmare a protestelor de amploare declansate de tragedia din clubul Colectiv.

"In cursul zilei de ieri am fost asaltat de sute de propuneri pe mail, sms sau in inboxul paginii mele care-mi cereau sa devin 'vocea strazii' la consultarile anuntate de Cotroceni cu societatea civila.

As vrea sa va multumesc foarte mult tuturor celor care v-ati gandit la mine. Este gratificant sa vezi ca o mare parte de oameni te crede reprezentativ", a scris pe Facebook Tudor Chirila.

Mai departe, el a mentionat ca presedintele Iohannis este la curent cu ceea ce doreste strada, iar consultarile de la Cotroceni sunt inutile.

"Revendicarile circula deja in diverse forme online, iar cea mai importanta - resetarea intregii clase politice - nu are cum sa nu fi ajuns la el. Mai mult decat atat, Cotroceniul nu a anuntat care este obiectul acestor consultari astfel incat cine merge acolo, chiar daca ar avea mandatul intregii miscari de protest, merge complet nepregatit.

Dar Iohannis stie ca strada vrea ca el sa se delimiteze de partidele politice si sa fie cu adevarat de partea celor care vor o altfel de Romanie. Invitarea la negocieri presupune ca ar exista doua entitati opuse", a mai scris vineri Tudor Chirila.

Bilantul tragediei de la clubul Colectiv arata astfel: 39 de oameni au murit, 106 inca sunt internati in spital, circa 40 in stare grava, si peste 20 se lupta sa supravietuiasca in spitale din strainatate - Israel, Germania, Olanda sau Belgia.

Bilantul este insa provizoriu, iar medicii de specialitate anunta ca saptamana care urmeaza va fi una foarte grea.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Tudor Chirila raniti Colectiv, #Tudor Chirila victime Colectiv, #Tudor Chirila atac Banicioiu , #incendiu club Colectiv