Incendiu in Colectiv: Inca un pacient din Marea Britanie a murit - Bilantul negru a ajuns la 49 de morti

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 23:01
14667 citiri
Incendiu in Colectiv: Inca un pacient din Marea Britanie a murit - Bilantul negru a ajuns la 49 de morti

Inca o victima a incendiului din clubul Colectiv a murit, marti seara, astfel ca bilantul tragediei este acum de 49 de morti.

Persoana care a decedat era printre cele noua transferate, duminica noapte, in spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internata in Liverpool, potrivit Romania TV.

Este vorba de Elena Nitu, care suferise arsuri pe 60% din suprafata corpului.

Bilantul incediului din Colectiv a inceput sa creasca dramatic inca de sambata, cand au murit noua dintre persoanele ranite, dintre care doua dupa ce au aterizat in Olanda, unde erau transferate pentru tratament.

Duminica au mai murit inca patru tineri, printre care bateristul trupei Goodbye to Gravity, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.

Si luni au murit doua persoane. Este vorba de jurnalista Teodora Matei, care se afla intr-o clinica din Israel, si Liviu Zaharescu, un tanar din Brasov, care lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock.

Incendiu in Colectiv: Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Bilantul negru urca la 46

Incendiu in Colectiv: Inca o victima a murit la Spitalul de Arsi. Bilantul tragediei a ajuns la 47 de morti

Incendiu in Colectiv: Tanarul care a murit luni seara era fotograful Liviu Zaharescu

Inca o victima a incendiului din Clubul Colectiv a murit, in noaptea de luni spre marti. Persoana care a decedat era tot dintre cele transferate, duminica noapte, in spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internata in Birmingham.

Incendiu in Colectiv: Un pacient din Marea Britanie a murit - Bilantul tragediei a ajuns la 48 de morti

Incendiu in Colectiv: Cati raniti mai sunt in spitale si care e starea lor

Conform datelor Ministerului Sanatatii, marti dimineata, erau internati in spitale din Capitala 76 de raniti, dintre care la Spitalul de Arsi 15 pacienti, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - 15, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - 6, la Spitalul "Sfantul Ioan" - 5, la Spitalul Elias - 7, la Spitalul Militar Central - 7, la Spitalul "Sfantul Pantelimon" - 2, la Spitalul Floreasca - 6, la Spitalul Universitar de Urgenta - 8, la Spitalul Gerota - 3 (un pacient a revenit in 5 noiembrie pentru ca nu se simtea bine), la Spitalul SRI "Agrippa Ionescu" - 2.

Alti 34 de raniti in incendiul din Colectiv au fost transferati in unitati sanitare din strainatate, dintre care cinci au murit.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#morti bilant Colectiv, #incendiu Colectiv victime, #incendiu Colectiv morti , #incendiu club Colectiv