O noua inselatorie: Pomana pentru decedatii din #Colectiv

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 14:27
3595 citiri
O noua inselatorie: Pomana pentru decedatii din #Colectiv
Foto: Arhiva Ziare.com

Trei tineri au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si complicitate la inselaciune prin metoda "pomana pentru decedatii din clubul Colectiv".

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Gorj anunta ca politistii din Targu-Jiu au fost sesizati prin apelul 112 despre faptul ca o femeie de 53 de ani, in timp ce se deplasa pe DN 66, localitatea Romanesti, a fost abordata de o persoana care a coborat de pe scaunul din dreapta fata al unui autoturism de culoare negru si, sub pretextul ca vrea sa ii dea de pomana mai multe bijuterii pentru o ruda care i-a decedat, i-a solicitat partii vatamate sa puna inelele si cerceii intr-un servetel.

Ulterior, i-a restituit servetelul, spunandu-i sa-l puna in buzunar si sa nu il deschida pana ajunge la domiciliu.

Un ranit in #Colectiv trebuie sa returneze o parte din ajutorul de la stat: Bucuria a fost de scurta durata

Dupa plecarea autoturismului, femeia a constatat ca bijuteriile i-au fost substituite cu altele contrafacute.

In urma verificarilor efectuate de politisti, au fost identificate, in localitatea Polovragi, intr-un autoturism de culoare neagra, trei persoane, de 27, 41 si 44 de ani, din judetul Valcea.

"Cu ocazia controlului corporal, asupra unei tinere de 27 de ani, din autoturism, au fost identificate doua inele si o pereche de cercei, insusite prin metoda 'pomana pentru decedatii din clubul Colectiv', de la femeia de 53 de ani, in timp ce se afla pe raza cartierului Romanesti din municipiul Targu-Jiu.

Totodata, in autoturismul cu care se deplasau suspectii au fost descoperite mai multe bijuterii din metal galben, in cantitate de aproximativ 400 de grame, precum si suma de 800 de lei, ridicate in vederea continuarii cercetarilor", se arata in comunicatul de presa.

Suspectii vor fi prezentati in cursul zilei de vineri Parchetului de pe langa Judecatoria Targu-Jiu si Judecatoriei Targu-Jiu cu propunere de arestare preventiva.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#inselatorie pomana victime Colectiv, #inselatorie victime Colectiv, #incendiu club Colectiv , #incendiu club Colectiv