Incendiu in Club Colectiv: Parchetul General a preluat ancheta

Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 11:08
2434 citiri
Incendiu in Club Colectiv: Parchetul General a preluat ancheta
Foto: Digi24

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat, sambata dimineata, ancheta deschisa in cazul incendiului de la Clubul Colectiv.

Rares Stan, procurorul venit la locul incendiului de la clubul Colectiv din Capitala, a precizat, in cursul noptii, ca la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti s-a deschis deja un dosar penal, iar in cursul acestei zile, la sediul Institutului de Medicina Legala (IML), se va desfasura procedura de identificare a victimelor.

"In cursul zilei de azi, la sediul IML, se va desfasura procedura de identificare a victimelor. Cauzele evenimentului nu le putem comunica. Nici noi nu suntem in posesia acestora la acest moment. Se va efectua cercetarea la fata locului, audierea administratorului si a persoanelor care intretin si administreaza acest local. La Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti s-a deschis deja un dosar penal. La acest moment, suntem intr-o faza incipienta, nu va putem comunica incadrarea juridica", a spus procurorul Rares Stan.

Tragedie intr-un club din Bucuresti: 27 de morti, peste 150 de raniti LIVE

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a anuntat, sambata dimineata, ca bilantul victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitala este deocamdata neschimbat, insa numarul victimelor ar putea sa creasca din cauza gravitatii ranilor.

"Avand in vedere gravitatea victimelor este posibil (...) sa apara si alte decese. Acest lucru putem sa il spunem pentru ca este un prognostic al unor pacienti care este extrem de rezervat. Bilantul poate sa sufere modificari. In momentul de fata, bilantul este: 26 de decese in pre-spital, unul in spital, deci 27 in total, 184 prezentari in total in spitale dintre care 146 au ramas internate", a spus Arafat, la Palatul Victoria, dupa reuniunea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Tragedie intr-un club din Bucuresti: 27 de morti, Arafat anunta ca bilantul ar putea creste

El a mai spus ca, din totalul persoanelor decedate, 17 sunt neidentificate, iar din cei 146 de pacienti internati in spitale, 5 au ramas de asemenea neidentificati pana la aceasta ora.

Tragedie intr-un club din Bucuresti: Prima reactie a companiei care a organizat show-ul pirotehnic

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#incendiu club Bucuresti Parchetul General, #incendiu club Bucuresti ancheta , #incendiu club Colectiv