Incendiu Drumul Taberei: Ce a cauzat flacarile si cine plateste daunele (Video)

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 09:31
3440 citiri
Incendiu Drumul Taberei: Ce a cauzat flacarile si cine plateste daunele (Video)
Foto: Realitatea TV

Incendiul din Drumul Taberei, ce a dus la sistarea alimentarii cu gaze la circa 1.200 de clienti casnici si non-casnici, s-a declansat dupa ce un utilaj a dislocat racordul unei conducte de gaze, a declarat responsabilul tehnic de lucrarile la metroul din Drumul Taberei.

Potrivit acestuia, lucrarile erau executate de firma Verta-Tel, care avea toate avizele necesare, relateaza Mediafax.

Incendiu la o conducta de gaze in Drumul Taberei: Flacari de 25 de metri

Ioan Ursu, responsabilul tehnic de executia lucrarilor la metroul din Drumul Taberei, a declarat ca incidentul s-a produs in urma erorii mecanicului care executa lucrari la fata locului cu un utilaj.

Potrivit acestuia, cei care executau lucrarile au procedat corect dupa ce au constatat avaria, anuntand imediat Distrigaz si serviciile de interventie. Verta-Tel este cea care va suporta cheltuielile pentru repararea conductei.

Ioan Ursu a mai declarat ca "paguba nu este foarte mare", ci "deranjul" pentru cei care locuiesc in zona si nu mai sunt conectati la gaze. "Ne pare rau pentru acei oameni, imi imaginez ca sunt mai multe familii", a declarat Ursu.

Incendiul de vineri seara, zona statiei Romancierilor, a fost stins in jurul orei 21.00, zona fiind izolata si sub supraveghere.

Se asteapta ca alimentarea cu gaze naturale sa fie reluata in zona in cursul zilei de sambata, incepand cu orele 15.00.

Potrivit Echipei Magistralei 5 de metrou, siguranta locuitorilor sectorului 6 este in afara oricarui risc si niciun moment nu a fost in pericol, se mentioneaza intr-un comunicat Ziare.com. In plus, nu exista victime umane sau daune materiale.

Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, Sectiunea Raul Doamnei - Universitate, Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor este un proiect al Guvernului Romaniei, Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si Metrorex, implementat de un consortiu format din unele din cele mai importante companii de constructii prezente in Romania.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#incendiu Drumul Taberei cauza, #reluare furnizare gaze Drumul Taberei, #pagube incendiu drumul taberei , #incendiu