Incendiu in Aeroportul Otopeni UPDATE Pasagerii au fost evacuati (VIDEO)

Duminica, 23 Februarie 2020, ora 08:08
13570 citiri
Incendiu in Aeroportul Otopeni UPDATE Pasagerii au fost evacuati (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, la un restaurant de tip fast-food din terminalul plecari al Aeroportului Otopeni. Pasagerii au fost evacuati.

Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, flacarile au fost stinse rapid, dar in zona s-a degajat un fum gros.

Nu sunt persoane ranite, iar pasagerii au fost evacuati intr-o zona de la parter. In plus, a fost identificat locul focarului.

UPDATE 08.08 Ulterior, pompierii au anuntat ca incendiul este localizat si ca nu mai sunt degajari de fum. Au fost evacuate intre 200 si 300 de persoane.

Un martor critica proasta organizare

Marian Ionescu, vlogger la Mariciu.ro, a postat pe Facebook imagini de la fata locului si a criticat proasta organizare si lipsa de comunicare a administratorilor aeroportului. El a sustinut ca abia dupa 40 de minute a venit cineva sa-i indrume si sa-i evacueze, insa nimeni nu le-a spus nimic, nici legat de zboruri, nici de incendiu.

"Organizare d-aia fina de Euro 2020 pe Aeroportul Otopeni. La Burger King are loc un incendiu usor, dar toata zona asta de aeroport e plina de fum. Nimeni din administratie nu zice nimic de tipul "ba, duceti-va in alta zona a aeroportului", iar unii oameni stau in fum, cuminti pe scaune. Traditionalul "WTF, Romania?!".

Later Edit: Toata treaba tine de cel putin 15 minute. Noi acum stam intr-o zona unde sunt geamuri deschise.

Later Edit 2: Un singur tip urla pe hol sa coboram la parter. Momentan suntem cateva sute de oameni intr-o sala. A anuntat dupa jumatate de ora in boxe sa ne strangem toti la o poarta. Atat. Nicio informatie, nimic.

Later Edit 3: Dupa 50 de minute de liniste si fum, lucrurile au revenit la normal. In continuare oamenii de la butoanele aeroportului nu au comunicat ce s-a intamplat. Ne imbarcam si plecam spre Praga. Revin cu postari mai pozitive", a scris pe Facebook Marian Ionescu.

Chiar si dupa ce zona a fost evacuata, pasagerii nu au primit informatii. "Suntem jos. Nimeni nu zice nimic. Cum e cu incendiul, cum e cu zborurile. Au deschis geamurile si asteptam. Nimeni din administratia aeroportului nu e cu noi", a mai spus Marian Ionescu.

Citeste AICI reactia conducerii aeroportului

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#incendiu aeroport Otopeni , #incendiu
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Ce tampiti ???!!!