Incendiu puternic intr-un bloc din Dorobanti UPDATE

Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 16:54
3996 citiri
Incendiu puternic intr-un bloc din Dorobanti UPDATE
Foto: ISU Bucuresti Ilfov

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit vineri la etajul 3 al unui bloc de pe strada Radu Beller nr.6 din Capitala (zona Dorobanti).

Flacarile erau foarte mari, vizibile din afara blocului, ingreunand interventia.

Initial doua persoane erau captive intr-un balcon de la etajul al patrulea al imobiulului si nu puteau cobori pe scara din pricina fumului gros si al pericolului reprezentat de foc. Ulterior, au fost insa evacuati toti locatarii.

Trei persoane expuse la fum au primit asistenta medicala in ambulanta SMURD.

au fost deja facute publice.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti Ilfov a precizat ca in apartamentul in care a izbucnit incendiul era o cantitate mare de mase plastice si textile care au alimentat focul.

"Dintre cele trei persoane care au primit asistenta medicala in ambulanta SMURD niciuna nu a suferit arsuri, ci doar expunere la fum. Doua au refuzat internarea, iar uneia i se administreaza oxigen", a preciazat purtatorul de cuvant al ISU, Daniel Vasile. Toate cele trei persoane expuse la fum sunt barbati.

Motivul izbucnirii incendiului nu a fost inca stabilit. Focul a afectat doar apartamentul in care izbucnise, dar fumul a produs pagube in cel putin alte 6 apartamente.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU nu exista indicii ca in interiorul blocului s-ar fi produs vreo explozie.

UPDATE 16:54 - Incendiul din blocul de pe strada Radu Beller nr.6 din Capitala a fost stins, informeaza purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Sursa citata a mai precizat ca unul dintre barbatii care sufereau de pe urma expunerii la fum a fost transportat la Spitalul Floreasca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#incendiu Bucuresti Dorobanti, #incendiu persoane prinse in casa, #incendiu ISU Bucuresti SMURD , #incendiu
Comentarii
Poza RN
RN
rank 5
Radu Bellu, ziceți...