Incendiu ucigas langa Bucuresti: Un copil si mama sa au murit

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 08:51
3053 citiri
Incendiu ucigas langa Bucuresti: Un copil si mama sa au murit
Foto: Romania TV

Un incendiu devastator izbucnit in miez de noapte i-a ucis pe un copil de sase ani si pe mama acestuia, care locuiau intr-o baraca de langa Magurele, localitate aflata in apropierea Capitalei.

Pompierii chemati pentru a stinge incendiul s-au luptat cu flacarile aproape doua ore.

Cadavrele unui copilas si al mamei sale au fost gasite carbonizate de pompieri, transmit televiziunile de stiri.

Focul a pornit vineri noapte de la o tigara aruncata aprinsa si s-a extins la mai multe baraci improvizate, aflate pe un camp de langa Magurele.

Pe langa copilul si mama sa, care au cazut victime flacarilor, o a treia persoana, un barbat care statea tot intr-o baraca din zona, a fost dusa in stare grava la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cu arsuri de gradul trei.

"Este vorba de un incendiu care a afectat o baraca aflata intr-o zona nepopulata, situata in apropierea localitatii Magurele, mai exact intre Magurele si Darasti. Pentru stingerea incendiului s-a actionat cu patru autospeciale cu apa si spuma, doua de la ISU Ilfov, doua de la ISU Bucuresti. Incendiul a afectat o suprafata de aproape 150 de metri patrati.

Au fost inregistrate patru victime. O persoana a fost dusa la spital cu intoxicatie de monoxid de carbon si atac de panica. O alta persoana a suferit arsuri pe aproximativ 80% din suprafata corporala si a fost dusa la spital. Cel mai nefericit eveniment, rezultat in urma incendiului, a fost decesul a doua persoane, una de sex feminin si un copil de aproape sase ani, care au fost surprinsi de incendiu in interiorul acestei baraci", a declarat pentru NewsIn cpt. Simion Petrus, purtatorul de cuvant al ISU "Codrii Vlasiei" al judetului Ilfov.

Mai multe familii traiesc la limita subzistentei in baraci improvizate, de lemn, langa Magurele si lucreaza intr-o pepiniera.

A fost deschisa o ancheta pentru a stabili imprejurarile si cauzele exacte ale incendiului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#incendiu copil mort Magurele, #incendiu baraci Magurele, #incendiu victime Magurele , #incendiu