Incendiul de la Confort City - ce face Domus Stil pentru locatarii afectati

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 17:43
2774 citiri
Incendiul de la Confort City - ce face Domus Stil pentru locatarii afectati
Foto: B1TV

Dupa incendiul produs in urma cu cateva zile in ansamblul rezidential Confort City din Popesti Leordeni, dezvoltatorul imobiliar, Domus Stil Construct, a decis sa ii ajute pe locatarii ale caror apartamente au fost afectate.

Astfel, cei ale caror domicilii au fost distruse vor beneficia de apartamente in care sa locuiasca, provizoriu, pana se vor incheia reparatiile. Pagubele vor fi evaluate de catre echipe stabilite de Domus Stil, iar instalatiile sanitar-termice si electrice vor fi reparate in cel mai scurt timp.

De asemenea, toate cheltuielile vor fi asumate, in prima faza, de dezvoltator, urmand ca ele sa fie recuperate dupa finalizarea anchetei.

Redam mai jos comunicatul primit la redactie din partea SC DOMUS STIL CONSTRUCT:

1. Incepand cu data de 8.10.2012, vom pune la dispozitia tuturor proprietarilor ale caror unitati locative au fost distruse de incendiu apartamente in cadrul ansamblului Confort City, apartamente care vor beneficia de bai functionale, mobilier de dormitor, precum si utilitatile de baza necesare (apa curenta si electricitate) pentru a fi folosite cu destinatia de locuinta pana la momentul la care apartamentele distruse vor fi fi readuse in stadiul initial.

2. Cu privire la celelalte apartamente, societatea noastra a desemnat echipe care participa alaturi de autoritatile competente la evaluarea pagubelor produse.

3. Imediat ce reprezentantii autoritatilor care investigheaza natura si cauzele incendiului vor permite, vom proceda la refacerea instalatiilor sanitar-termice si electrice in vederea reluarii in cel mai scurt timp a furnizarii de utilitati in imobilele afectate.

4. Toate cheltuielile aferente lucrarilor mentionate la punctul anterior vor fi asumate, in prima faza, de societatea noastra, exclusiv in scopul de a iesi din impasul existent in momentul de fata si de a asigura un cadru adecvat reintrarii cat mai rapide in normalitate, fara a se face insa raspunzatoare de prejudiciile produse in urma incediului.

5. In functie de rezultatele anchetei aflate in derulare, stabilirea cauzelor si identificarea responsabililor, ne rezervam dreptul de a ne indrepta, ulterior, catre societatile de asigurari sau a altor entitati responsabile cu privire la pagubele pricinuite.

6. Pana la momentul in care apartamentele care nu mai dispun in prezent de utilitati vor avea conditii de baza necesare locuirii, vom asigura in continuare persoanelor afectate cazarea intr-una dintre unitatile hoteliere situate in Sos. Vitan-Barzesti nr. 7D (RIN Grand Hotel), respectiv Calea Bucurestilor nr. 255A (RIN Express) - raportat la gradul de ocupare a fiecarei unitati mentionate -, micul dejun si cina fiind incluse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#incendiu Popesti Leordeni Confort City, #Confort City reparatii Domus Stil , #incendiu