Incendiul de la fabrica lui Mohammad Murad a fost stins dupa 20 de ore

Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 16:31
2878 citiri
Incendiul de la fabrica lui Mohammad Murad a fost stins dupa 20 de ore
Foto: Facebook/ ISU Arges

Incendiul izbucnit marti la o fabrica de conserve din judetul Arges, care apartine familiei lui Mohammad Murad, a fost stins de pompieri abia dupa 20 ore.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, pentru stingerea incendiului au actionat 17 echipaje de pompieri.

"Noua autospeciale cu apa si spuma si doua autoscari de interventie la inaltime, doua ambulante SMURD si sase autospeciale de prima interventie si comanda au intervenit in localitatea Topoloveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comerciala de productie alimente. Dintr-un complex de sase hale, au ars doua hale, pe o suprafata de aproximativ 3.000 mp", se precizeaza intr-un comunicat al ISU Arges.

Pompierii au constituit un dispozitiv de protectie, reusind sa evite extinderea focului la celelalte cladiri din incinta fabricii.

Pe timpul misiunii de stingere, un pompier a suferit arsuri de gradele unu si doi la un picior, dupa ce a calcat intr-o tava plina cu ulei incins.

Un echipaj SMURD aflat la fata locului i-a acordat primul ajutor si l-a transportat la spital.

In urma incendiului nu s-au inregistrat victime, toti angajatii aflati in incinta reusind sa se autoevacueze inainte de extinderea flacarilor.

Reprezentantii fabricii spun ca cele doua sectii afectate de incendiu vor fi reconstruite

Incendiul a cuprins sectia de semipreparate congelate si sectia nou inaugurata de specialitati din carne, dar reprezentantii fabricii asigura ca aveau toate avizele de functionare conform legii.

Acestia mentioneaza ca niciun angajat al fabricii nu va fi concediat, iar cele doua sectii afectate vor fi reconstruite si tehnologizate, potrivit News.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiu puternic în capitala Danemarcei. O clădire emblematică a fost cuprinsă de flăcări uriașe VIDEO
Incendiu puternic în capitala Danemarcei. O clădire emblematică a fost cuprinsă de flăcări uriașe VIDEO
Un incendiu puternic a izbucnit marți, 16 aprilie, în centrul vechi din Copenhaga, capitala Danemarcei, relatează BBC. Incendiul a izbucnit în clădirea-muzeu a Bursei, una dintre cele mai...
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, 15 aprilie, la acoperişul unei societăţi comerciale din Craiova. O femeie a suferit o intoxicaţie cu fum şi i s-a administrat oxigen în ambulanţa...
#Incendiu fabrica Toploveni, #incendiu , #incendiu
Comentarii
Poza Pacifistul
Pacifistul
rank 5