Incendiul din Bacau, provocat de un aparat electric nesupravegheat

Sambata, 23 Aprilie 2011, ora 15:44
1055 citiri
Incendiul din Bacau, provocat de un aparat electric nesupravegheat
Foto: Adevarul

Incendiul care a izbucnit, vineri seara, la un depozit de materiale de constructii din Bacau a fost provocat, cel mai probabil, de un aparat electric de incalzire lasat sub tensiune nesupravegheat.

O comisie mixta formata din reprezentanti ai ISU si Inspectoratului de Politie Judetean Bacau s-a ocupat de cercetarea cauzei izbucnirii flacarilor.

"Cercetarea desfasurata de comisia mixta a condus la faptul ca incendiul a avut drept cauza probabila efectul termic al curentului electric al unui aparat electric de incalzire lasat sub tensiune nesupravegheat. In urma incendiului au ars bunurile materiale depozitate in standurile comerciale din interiorul depozitului, acoperisul s-a prabusit si peretii cladirii au fost deteriorati", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau, potrivit Mediafax.

Totodata, un asociat la societatea comerciala de care apartine depozitul de materiale a fost amendat cu 3.000 de lei pentru "lasarea in functiune a aparatelor electrice de incalzire fara supraveghere si neasigurarea masurilor corespunzatoare de aparare impotriva incendiilor in timpul in care activitatea normala este intrerupta".

In incinta depozitului functionau sase societati comerciale, care aveau amenajate compartimente din panouri de PVC si geam termopan si comercializau produse alimentare, mase plastice si materiale de constructii.

Incendiu la un depozit de materiale de constructii din Bacau

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, in jurul orei 20.00, la un centru de materiale de constructii din municipiul Bacau, la fata locului fiind trimise mai multe echipaje de pompieri pentru stingerea focului, care a cuprins o hala de aproximativ 800 de metri patrati.

Nimeni nu a fost ranit, fiind in schimb distruse materiale de constructie, mase plastice si de menaj, precum si alte bunuri de larg consum.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#incendiu depozit Bacau, #cauza incendiu aparat electric , #incendiu