Un barbat a vrut sa se sinucida dandu-si foc, in masina

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 21:51
971 citiri
Un barbat a vrut sa se sinucida dandu-si foc, in masina
Foto: Arhiva

Un barbat de 35 de ani a fost transportat in stare critica la spital, dupa ce, vineri, autoturismul in care se afla a fost cuprins de flacari, iar politistii spun ca soferul si-ar fi incendiat masina intr-o tentativa de sinucidere.

Barbatul, Cristian F., a oprit autoturismul marca Opel pe un camp de la marginea municipiului Arad, in zona Padurii Ceala, pe Calea Bodrogului, iar o persoana care a trecut cu bicicleta prin apropiere a spus ca a vazut ca masina a luat foc brusc.

Dupa putin timp, soferul a iesit din autoturism cu hainele in flacari si s-a tavalit pe jos. Flacarile au cuprins si vegetatia uscata din apropierea masinii.

Cei care au vazut incidentul au cerut ajutor, apeland numarul unic de urgenta 112. De asemenea, martorii evenimentului au adus cateva galeti cu apa pentru a stinge flacarile de pe hainele barbatului.

Medicii care i-au acordat primul ajutor au descoperit ca victima, Cristian F., avea si cateva urme de intepaturi in zona inimii.

Barbatul a suferit arsuri pe 95 la suta din suprafata corpului, starea lui fiind foarte grava.

Conform primelor concluzii ale politistilor si pompierilor, in acest caz este vorba despre o tentativa de sinucidere. "Din primele cercetari pe care le-am facut la fata locului am constatat ca tanarul, care este si proprietarul masinii, si-ar fi dat foc la masina. El a ramas o perioada inauntru, dupa care a iesit. Primul echipaj care a ajuns la locul interventiei l-a gasit langa carosabil, ars pe spate, pe par si pe haine. Probabil a fost o tentativa de sinucidere", a declarat Iustin Marsieu, comandantul detasamentului de pompieri din cadrul ISU Arad.

Cativa apropiati ai barbatului, care l-au vizitat in cursul zilei de vineri la spital, au spus ca acesta a suferit recent o deceptie in dragoste. Cristian F. nu este casatorit si nu are un loc de munca.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#masina incendiata arad, #barbat foc masina arad, #sinucidere arad , #incendiu