N-am invatat nimic din #Colectiv? Filmul zilei in care clubul Bamboo a fost mistuit complet de foc (Foto & video)

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 22:11
104627 citiri
N-am invatat nimic din #Colectiv? Filmul zilei in care clubul Bamboo a fost mistuit complet de foc (Foto & video)
Foto: ISU Bucuresti Ilfov

La 64 de saptamani dupa tragedia din Colectiv, un incendiu puternic a distrus, sambata dimineata, clubul Bamboo din Capitala.

Localul considerat de fite din Sectorul 2 se umplea de clienti cu dare de mana, seara de seara, desi nu avea nici autorizatie de functionare, nici de securitate la incendiu si fusese amendat de pompieri si de primarie, in numeroase randuri.

Spre deosebire de Colectiv, de data aceasta e bine ca nimeni nu a murit. 44 de victime au fost duse la diverse spitale din Bucuresti, dar doar 5 mai sunt internate, niciuna in stare grava.

In schimb, cladirea s-a prabusit si va fi dezafectata.

Parchetul Capitalei a deschis dosar penal pentru distrugere din culpa. Nu se cunosc deocamdata cauza, nici locul precis de unde a izbucnit focul.

Politia a facut deja 20 de audieri. Administratorul clubului e in spital si va fi chemat cel mai probabil duminica sa raspunda in fata anchetatorilor.

Pompierii fac apel sa nu indicam deja vinovatii, pentru ca e mult prea devreme sa tragem concluzii. Asa este, insa putem spune cu siguranta ca acest club functiona nestingherit fara autorizatie si pentru ca Guvernul a decis in vara anului trecut ca patronii de localuri sa nu mai fie obligati sa faca rost de autorizatie de securitate la incendiu pana la 31 decembrie 2016, ci pana la 30 iunie 2017. Asa ca amenzile incasate de la ISU s-au diminuat.

Ziare.com v-a transmis in format LIVE TEXT desfasurarea, reactiile si consecintele incendiului din Bamboo:

20:45 - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta face un apel de a nu fi emise supozitii si de a indica vinovatii pana cand anchetele initiate nu vor fi incheiate si nu se va ajunge la niste concluzii.

20:26 - Avocatul sustine ca administratorul clubului a fost printre ultimii oameni care au iesit din cladirea in flacari.

20:21 - Dumitru Badragan, avocatul administratorului clubului Bamboo, a declarat, pentru News.ro, ca l-a vizitat pe clientul sau la Spitalul Floreasca, unde se afla internat, iar, cel mai probabil, acesta va fi audiat in cursul zilei de duminica la Politia Capitalei.

19:53 - 20 de persoane au fost audiate la Politia Capitalei. Audierile vor fi reluate duminica, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro.

19:35 - Fostul premier Victor Ponta a scris un mesaj halucinant intr-un comentariu pe Facebook: Iohannis este piroman si Romania va "arde" pana tot controlul revine la Iohannis si la "Sistem".

19:04 - Ranitii intoxicati cu fum vor fi mentinuti in spital cel putin pana maine.

18:33 - Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dispus ca, incepand de sambata seara, sa se intensifice controalele si verificarile la toate imobilele in care se desfasoara activitati cu public numeros.

18:25 - Specialistii de la Inspectoratul de Stat in Constructii au facut o evaluare a structurii de rezistenta si au constatat colapsul cladirii. Recomandarea lor a fost cea de dezafectare totala.

18:13 - Fortele de ordine vor asigura, in perioada urmatoare, paza in zona clubului Bamboo, anunta oficialii MAI.

17:54 - Nicusor Dan mai scrie ca "Politia Locala Sector 2 trebuia sa dispuna inchiderea activitatii pana la obtinerea autorizatiei de functionare. Cand Politia Locala nu functioneaza (cum e cazul, neexistand un proces sistematic de control), exista doua institutii care o pot sanctiona: Prefectul si Parchetul. Mecanismul este unul singur: abuzul in serviciu al sefului Politiei Locale".

17:45 - Peste 100 de apeluri au fost inregistrate la linia telefonica speciala pusa la dispozitie de MAI, a declarat purtatorul de cuvant Monica Dajbog.

15 au fost de la ambasade, 65 de apeluri au fost primite de la persoane care cereau informatii despre prieteni sau rude care s-au aflat in club, sapte dintre cei care au sunat au solicitat informatii cu privire la persoanele aflate la spital, iar trei persoane au dorit sa ofere informatii despre incendiu. De asemenea, 32 de persoane au solicitat informatii care nu aveau legatura cu incendiul.

17:34 - Presedintele USR, Nicusor Dan, considera ca in cazuri precum cel de azi, cu incendiul din Bamboo, este importanta existenta mecanismului de abuz in serviciu, pe care Guvernul vrea sa il "mutileze" prin ordonanta referitoare la schimbarile Codurilor Penale.

"Incendiul din clubul Bamboo (ca si cel din Colectiv) releva doua aspecte:

1) importanta unor proceduri administrative clare, inclusiv sanctiuni si cine le dispune si

2) importanta mecanismului de abuz in serviciu, pe care majoritatea vrea sa il mutileze prin ordonantele de zilele astea", scrie pe Facebook Nicusor Dan

17:23 - MAI cere celor care au scapat din incendiu sa se prezinte imediat la spital daca au ameteli, stari de confuzie sau alte simptome alarmante.

17:20 - Focul inca arde mocnit si pompierii sunt extrem de precauti, pentru structura de rezistenta a cladirii a fost afectata si se poate prabusi peste ei.

17:14 - Vicepremierul Sheiddeh a decis ca Inspectoratul de Stat in Constructii sa faca un control tematic pentru verificarea respectarii legii la ridicarea acestui tip de constructii.

17:10 - Oficialul MAI a iesit la declaratii de presa pentru a anunta ceea ce stiam deja legat de amenzile date clubului de ISU, existenta avizului, dar nu si a autorizatiei de securitate la incendiu, deschiderea unui dosar penal la Parchetul Capitalei, cate ambulante si masini de pompieri au ajuns la Bamboo si cum monitorizeaza toate interventiile vicepremierul Sevill Sheiddeh, lasata responsabila de Guvern de premierul Sorin Grindeanu aflat in SUA.

17:06 - Pompierii au ajuns la Bamboo in 15 minute de la primirea apelului la 112.

17:04 - Monica Daboj precizeaza ca ministrul de Interne, Carmen Dan, a dat dispozitie sa se faca verificari referitoare la documentele clubului.

17:00 - Purtatorul de cuvant MAI, Monica Daboj, a anuntat ca mai sunt internati 5 raniti: 4 la Spitalul Floreasca si unul la Spitalul Sfantul Pantelimon.

16:15 - Politia Locala Sector 2 anunta ca a amendat, pe 16 iunie 2016, SC MORGANA INVEST SRL (Club Bamboo). "Amenda a fost aplicata conform Legii nr. 12/1990, republicata, pentru desfasurarea de activitati de alimentatie publica fara sa aiba autorizatia de desfasurare a activitatilor prevazute in grupele cod CAEN 561 (restaurant), 563 (baruri si alte activitati de servire a bauturilor) de la Primaria Sectorului 2".

15:39 - 15 persoane au fost audiate deja, la Politia Capitalei, spun surse judiciare citate de News.ro.

E vorba de administratorul clubului si angajati ai localului, respectiv agentii de paza aflati in club la momentul izbucnirii incendiului, iar audierile continua.

In paralel, anchetatorii fac cercetari la club.

15:00 - ISU precizeaza ca, in prezent, la aproape 12 ore de la incendiu, la clubul Bamboo au ramas pentru supraveghere 6 autospeciale de stingere, o masina de descarcerare si o ambulanta SMURD.

14:25 - Ministerul Sanatatii anunta ca niciunul dintre pacientii care mai sunt internati nu prezinta arsuri si doar o singura persoana de la Spitalul Floreasca se afla intr-o situatie care necesita supraveghere speciala.

13:56 - Un martor la incendiu spune ca in club era posibil sa fie chiar si 1.000 de oameni cand a izbucnit focul.

13:40 - Ministerul de Interne a revizuit iarasi bilantul: 44 de oameni au ajuns la spital din Bamboo. Dintre acestia acum mai sunt internati 5:

4 la Spitalul Floreasca si unul la Spitalul Sfantul Pantelimon.

"Victimele transportate la unitatile medicale acuza, in special, intoxicari cu fum, hipotermii si contuzii", transmite MAI intr-un comunicat remis Ziare.com.

13:30 - Vicepremierul Sevil Shhaideh se afla la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru a se interesa despre modul in care decurge interventia de la clubul Bamboo, transmite Mediafax.

13:18 - "Greselile se repeta cu nonsalanta si ignoranta publica risca sa ne ucida in continuare tinerii. Vorbe multe, fapte ioc! (...) Sa te declari azi surprinsa, tu primarie de capitala si de sector, ca ditamai clubul Bamboo nu avea autorizatie = incompetenta crasa! Nerusinare! Somnul ratiunii! Moartea bunului simt!", scrie pe Facebook Andreea Paul.

13:11 - "E o drama sa constatam ca nenorocirea de la Colectiv e repetabila si ca unele institutii doar constata si nu fac ce trebuie sa impiedice ca o asemenea nenorocire sa mai fie vreodata posibila in Romania", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

12:55 - Aproximativ 15 cetateni israelieni au fost afectati de incendiul din Bamboo, o mare parte din acestia fiind internati la spitale din Capitala, cu intoxicatie cu fum minora sau hipotermie, au declarat reprezentanti ai Ambasadei Israelului la Bucuresti, pentru Agerpres.

12:49 - Letitia Papuc, care se afla in clubul Bamboo in momentul izbucnirii incendiului, a declarat, cand a plecat de la Spitalul Floreasca, unde a fost internata, ca toate persoanele care au ajuns la aceasta unitate sanitara au fost tratate "foarte bine", echipele de interventie le-au preluat "intr-un timp record" si le-au acordat suportul necesar pentru a-si reveni din soc.

12:35 - Fostul ministru de Interne, Dragos Tudorache, spune ca OUG data de Guvernul Ciolos, prin care a fost prelungit pana la 30 iunie 2017 termenul limita pana la care localurile care functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu sunt obligate sa obtina un astfel de document, a fost emisa pentru a se da timp pentru inspectii si controale.

"Termenul a fost prorogat pentru a se da timp pentru inspectii si controale pentru ca fizic ar fi fost imposibil sa se treaca prin toate controalele pana la sfarsitul lui 2016, avand in vedere ca ani de zile practic nu s-a facut nimic".

12:19 - ISU Bucuresti Ilfov a postat pe Facebook imagini care arata dezastrul lasat in urma de focul care inca mocneste.

12:05 - Catalin Botezatu, fost actionar la firma care administreaza Bamboo, sustine ca se poate ca focul sa fi fost pus de cineva.

"Sa nu va inchipuiti ca Bamboo avea numai prieteni, are si dusmani. E unul din primele zece cluburi din lume, e firesc sa existe si invidii", a declarat Botezatu pentru Antena3.

In schimb, creatorul de moda, care e amicul patronului italia, Joshua Castellano, nu crede ca acesta a pus singur focul ca sa incaseze asigurarea: "Nu exista o asigurare pentru club, pentru ca o asemenea asigurare costa enorm".

11:58 - Primarul Capitalei crede ca Bamboo trebuia inchis.

"Din punctul meu de vedere, in cazul in care un club nu are autorizatie de functionare de la sectorul pe raza caruia se afla, asa cum prevede legea, trebuie inchis. Numai asa va intelege toata lumea ca legile trebuie respectate de toti si ca nu se joaca nimeni cu vietile oamenilor", scrie pe Facebook Gabriela Firea.

11:45 - Bamboo a incasat in 2015 mai multe amenzi de la ISU, pentru ca nu avea autorizatie de securitate la incendiu. Insa, in 2016, Guvernul a dat o ordonanta prin care patronii de localuri nu mai sunt sanctionati pentru lipsa acestei autorizatii pana la finalul lui iunie 2017. Detalii AICI

11:30 - Ministrul de Interne a precizat ca inca nu se stie daca toate persoanele au reusit sa iasa din club la timp: "Nu putem sa facem aceasta afirmatie decat dupa ce vom face toate verificarile. Asta inseamna imediat dupa ce vom peria tot perimetrul pe care a actionat incendiul".

11:08 - Printre raniti s-a aflat si o tanara din Bulgaria, care a fost externata.

11:03 - 41 de persoane au ajuns de dimineata la spital, din care au ramas 10 internate, a anuntat ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

11:01 - Ministrul de Interne si cel al Sanatatii au mers la Spitalul Floreasca sa vorbeasca cu ranitii internati acolo.

10:48 - Primul apel la 112 a fost efectuat la ora 3:32, a anuntat ministrul de Interne, Carmen Dan.

10:41 - O tanara a relatat la Digi24 ca s-a refugiat de flacari pe o terasa si a stat acolo in frig, fara haina, timp de doua ore, pana au reusit pompierii sa o coboare. Alti tineri s-au aruncat de spaima de la etaj si unii au suferit fracturi.

10:31 - Administratorul clubului se afla internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, pe Sectia Toxicologie, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita.

10:23 - Potrivit purtatorului de cuvant pentru Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, clubul a fost amendat de 5 ori in ultimii ani pentru constatarea unor probleme precum lipsa autorizatiei de securitate la incendiu si blocarea cailor de evacuare.

10:15 - ISU nu putea sa inchida Bamboo, pentru ca neregulile nu constituiau temei pentru suspendarea activitatii, a adaugat Daniel Vasile.

10:13 - Clubul Bamboo avea aviz de securitate la incendiu din 2009, anunta purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile. Ulterior, trebuia sa obtina si autorizatie de securitate la incendiu, pe care clubul nu o are nici acum.

10:09 - Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook: "In incendiul din clubul bucurestean nu si-a pierdut viata, din fericire, nici un om. Am trecut, insa, pe langa o alta tragedie de proportii. Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate. Pana nu vom intelege odata pentru totdeauna ca legea e una pentru toti, societatea va fi mereu in pericol. Le doresc insanatosire grabnica celor raniti si multumesc salvatorilor!"

10:02 - Grupa operativa de la nivelul MAI a fost convocata sambata, la prima ora, in urma incendiului. Din ea fac parte ministrul de Interne, secretarii de stat si sefii de arme din MAI.

10:00 - Administratorii clubului au primit invitatie la audieri la Politia Capitalei, a anuntat avocatul acestora, Dumitru Baragan.

9:58 - Despre autorizatia de functionare, avocatul clubului spune ca multe documente se aflau in interior si inca incearca sa puna cap la cap toate actele.

9:56 - Avocatul clubului a negat existenta unei noi instalatii de iluminat sau a unor artificii la petrecerea din aceasta noapte.

9:53 - "Clientii care nu au inteles ca nu se fumeaza in incinta au fost invitati sa paraseasca spatiul", a declarat avocatul, care sustine ca oricum incendiul ar fi izbucnit intr-o zona unde nu se aflau clienti.

9:48 - Avocatul clubului, Dumitru Baragan, sustine ca nu are cunostinta despre amenzile aplicate Bamboo.

9:40 - O femeie a carei fiica a fost ranita a venit la club, spunand ca ii cauta fetei geanta cu actele pentru ca aceasta nu poate fi spitalizata fara documente.

"Caut geanta cu documentele, cu telefoanele. As vrea sa anuntam, poate se gaseste acolo in zapada geanta cu documentele ei si cu cheile. Pentru mine e importanta sanatatea copilului meu si sa-si gaseasca documentele ca sa poata sa se inregistreze la spital", a spus femeia, citata de News.ro.

9:31 - Mai multe persoane sunt audiate la Politia Capitalei. Parchetul a deschis dosar penal in rem (asupra faptei) pentru distrugere.

9:23 - Asociatia Colectiv pe Facebook: "La 64 de saptamani de la incendiul din Colectiv, istoria se repeta si un nou club din Bucuresti este mistuit de flacari. Din fericire, nu sunt raniti grav, insa se putea intampla o noua tragedie. Cum de mai e posibil asa ceva dupa toate cele intamplate?".

9:16 - Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si cel al Internelor, Carmen Dan, se afla la Centrul de comanda instituit la sediul MAI in urma incendiului, de unde monitorizeaza situatia.

9:09 - 6 raniti se afla internati la Spitalul de Urgenta Floreasca, dintre care trei la Ortopedie, iar ceilalti la Toxicologie, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii, Bogdan Oprita. Nu se poate vorbi despre externarea lor mai devreme de 24 de ore.

9:02 - Viceprimarul general al Capitalei, Aurelian Badulescu, a spus ca urmeaza noi controale drastice in toate cluburile din Bucuresti, insa nu a putut confirma ca Bamboo nu avea autorizatie de functionare.

8:55 - Viceprimarul Sectorului 2 a declarat ca incepand de maine vor face controale in toate cluburile.

8:53 - Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a declarat la Digi 24 ca nu crede ca clubul avea toate actele in regula, iar vechea conducere a primariei ar fi fost interesata ca Bamboo sa functioneze pentru ca organiza acolo diverse evenimente.

8:45 - Totusi, clubul avea aviz pe planul de evacuare in caz de de incendiu de la ISU.

8:36 - Bamboo "nu avea autorizate de functionare, nu avea autorizatia de construire receptionata", a declarat viceprimarul Sectorului 2. Practic, nu a fost facuta o receptie a cladirii de catre echipele de control, pentru a certifica faptul ca a fost construita conform avizelor obtinute anterior.

8:21 - O alta tanara spune ca s-a fumat toata noaptea in club: "Se fuma palmat, in ciuda insistentelor ospatarilor care le faceau observatie clientilor. Nu am auzit artificii".

8:10 - "Am iesit printre primii si mirosea a instalatii electrice incinse. De cateva minute nu mai functiona aerul conditionat. Nu a luat foc de la tigari", a scris pe Facebook Adriana Nicoleta, care a fost vineri seara in club.

8:02 - Clubul Bamboo este operat de firma Morgana Invest SRL, detinuta de italianul Castellano Vincenzo, si Bambu Tei Srl, care are 3 actionari italieni si o societate comerciala inregistrata in Cipru.

Vincenzo Castellano a fost casatorit pentru o vreme cu cantareata Antonia, de care a divortat. Este nepotul lui Joshua Castellano, cel care a fondat clubul.

7:51 - Raed Arafat a precizat ca in acest moment mai exista doar cateva focare mocnite, dar interventia va dura mult, pentru ca pompierii trebuie sa se asigure ca toata suprafata afectata este in siguranta: "S-ar putea sa ramana echipe de pompieri si pana la 6-7 seara".

7:45 - Bilantul revizuit anuntat de Raed Arafat arata ca 38 de victime au ajuns la spital.

7:42 - Femeia care a fost intubata la Spitalul Floreasca se simte mai bine, s-a trezit si a fost scoasa de pe aparate, a anuntat Raed Arafat.

7:38 - Pompierii sustin ca in club se aflau materiale inflamabile si, de aceea, focul a fost atat de violent incat a distrus toata cladirea.

7:35 - Reprezentantii clubului au refuzat sa spuna exact cati oameni se aflau in club la momentul izbucnirii focului. Doi avocati au vorbit cu presa, au subliniat ca clubul avea toate avizele si autorizatiile legale, dar nu au putut sa ofere informatii despre numarul de clienti. Au promis in schimb ca vor da toate detaliile in scris, intr-un comunicat, mai tarziu astazi.

7:34 - Ministerul de Interne a activat o linie telefonica - 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat in club pot suna pentru a obtine informatii despre persoanele transportate la spital.

De asemenea, oricine detine informatii relevante despre alte posibile victime sau legate de izbucnirea incendiului poate suna la numarul respectiv de telefon.

7:31 - Un dosar penal pentru distrugere a fost deschis la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Doi procurori sunt la fata locului, dar asteapta sa fie stins incendiul pentru a putea face cercetari.

7:28 - Nu se stie exact de unde a izbucnit focul, marturiile fiind contradictorii. Unii martori spun ca a inceput langa scena, altii langa bucatarie (la locul de relaxare al angajatilor unde se si fuma).

7:24 - Bilantul victimelor duse la spitale din Capitala a ajuns la 40, potrivit ISU.

7:21 - Pe Youtube apar noi imagini cu incendiul extrem de puternic.

7:17 - Doi dintre ranitii care au ajuns la Spitalul Pantelimon sunt cetateni israelieni, potrivit sefului UPU, Fiorella Mitroi, citat de News.ro.

7:12 - Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a declarat ca nu exista victime cu arsuri.

7:10 - SMURD a acordat ajutor la aproape 50 de persoane iesite din clubul in flacari, care fie erau intoxicate cu fum, fie suferisera hipotermie.

7:08 - Doi raniti au ajuns la Spitalul Floreasca cu fracturi dupa ce au sarit de la etaj pentru a se salva.

7:05 Incendiul a afectat 2.000-3.000 de metri patrati.

7:01 - Raed Arafat a declarat ca incendiul este controlat in acest moment, iar pompierii actioneaza pentru lichidarea ultimelor focare: "Am facut o vizita de inspectie pe toata zona, situatia e sub control, cladirea e prabusita. Mai sunt focare, dar putem spune ca incendiul e sub control".

7:00 - Arafat a mai spus ca nu se stie daca in interior nu au fost prinse victime si ca acest lucru se va putea verifica dupa lichidarea incendiului si cercetarea zonei:

"Pana nu vom verifica toata zona, nu vom zice ca nu sunt victime. Deci nu avem de unde sa stim. E posibil sa fie persoane care au fost surprinse acolo. Cand se verifica totul in cursul zilei de astazi, poate chiar si maine, pentru ca va dura mult pana este verificata cladirea complet, atunci o sa spunem intr-adevar ca nu este nicio victima surprinsa inauntru".

"Nu cred ca au reusit sa iasa toti", declara un martor.

6:52 - Nu se stie exact cate persoane erau in club cand a izbucnit focul.

Reprezentantii ISU vorbesc de 100-200 de oameni.

6:37 - A venit si o echipa de scafandri ca sa verifice unele relatari cum ca mai multi tineri din club ar fi sarit in lacul Floreasca pentru a se salva. Reprezentantii ISU au spus inca ca lacul este inghetat si ca nu a fost gasita nicio persoana acolo.

6:30 - Cel mai recent bilant furnizat de ISU Bucuresti Ilfov arata ca 27 de persoane au fost transportate la spital, dintre care una este in stare grava avand arsuri la nivelul cailor respiratorii.

6:23 - Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a precizat ca incendiul nu a fost inca stins, focul mai arde pe terasa clubului.

6:12: - Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca clubul s-a prabusit in totalitate.

Cand au ajuns pompierii, toate persoanele din club fusesera evacuate, dar nu este exclus sa mai fi fost surprinsi oameni in interior, ceea ce se va putea afla dupa lichidarea incendiului.

6:01 ISU anunta ca, la fata locului, sunt 24 de autospeciale de stingere, 27 de echipaje medicale SMURD, patru autospeciale pentru victime multiple, masini de descarcerare si un spital mobil.

5:51: Un martor a declarat ca incendiul a izbucnit in zona scenei, de la o perdea. In club se fuma.

"Se fuma. Veneau ospatarii sa ne spuna sa nu fumam, dar se fuma palmat", a spus o tanara care a iesit din club.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#incendiu club Bamboo Bucuresti , #incendiu Bamboo