A amenintat cu moartea un judecator CCR si va sta in inchisoare: I-au confiscat si tubul cu lipici

Joi, 05 Iunie 2014, ora 21:47
2637 citiri
A amenintat cu moartea un judecator CCR si va sta in inchisoare: I-au confiscat si tubul cu lipici
Foto: Arhiva

Detinutul care a amenintat-o cu moartea pe judecatoarea Curtii Constitutionale Aspazia Cojocaru a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare, sentinta fiind definitiva.

In plus, magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) au decis sa ii confiste detinutului Nicu Pirleteanu "tubul de lipici folosit la savarsirea infractiunii", relateaza Mediafax.

Astfel, barbatul va executa in total 12 ani si 10 luni de inchisoare, dupa ce judecatorii au contopit pedeapsa din dosarul privind amenintarile cu moartea cu pedeapsa din alt dosar instrumentat de Tribunalui Constanta. In acesta din urma, Pirleteanu a fost condamnat la 19 ani de inchisoare si mai are de executat 12 ani si 10 luni.

Judecatoarea CCR Aspazia Cojocaru, amenintata de doi politisti si un detinut (Video)

Curtea de Apel Bucuresti a mentinut sentinta data pe 10 martie de Judecatoria Sectorului 5, pe care detinutul, care isi executa pedeapsa in Penitenciarul Giurgiu, a contestat-o.

"Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Pirleteanu Nicu impotriva sentintei penale din data de 10 martie 2014 pronuntata de Judecatoria sector 5 Bucuresti - Sectia I Penala", au stabilit, miercuri, magistratii.

S-a semnat "asasinul Elodiei"

Detinutul i-a trimis judecatoarei CCR o scrisoare de amenintare in anul 2012, in care i-a scris "Am sa te trimit dupa Elodia". El i-a mai transmis ca are "resentimente mari fata de magistrati", intrucat sunt corupti si "au nenorocit o lume inteaga". La sfarsitul scrisorii, detinutul a semnat "asasinul Elodiei".

Aspazia Cojocaru (CCR), pazita non-stop dupa ce a fost amenintata cu moartea

"Stimata doamna judecator/ Cit de curind am sa te omor/ Si nu-i poveste pentru copii/ Vei fi victima la 78/200/ Te voi trimite dupa Elodia draga/ Sa nu te mai intorci niciodata/ Ca esti un magistrat corupt/ De-mi vine sa te.../ Am resentimente mari fata de magistrati/ Vedeava-si decapitati/ Ca sunteti atat de corupti draga/ Ca ati nenorocit o lume intreaga!!!/ Cu stima si respect... asasinul Elodiei", i-a scris barbatul Aspaziei Cojocaru.

Barbatul care a amenintat-o pe Aspazia Cojocaru, trimis in judecata

Nicu Pirleteanu a fost trimis in judecata de Parchetul instantei supreme, pentru ca a amenintat-o cu moartea pe Cojocaru, in timp ce analiza legalitatea avizului de suspendare a presedintelui Traian Basescu de catre Parlament.

Magistratul CCR a primit scrisoare pe in iulie 2012, dupa ce a mai fost amenintat prin interfon de doi politisti, complici ai detinutului.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Aspazia Cojocaru detinut condamnat, #Aspazia Cojocaru detinut amenintare, #Aspazia Cojocaru detinut moarte , #inchisoare
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Nuuuuuu!! Tubul de lipici nuuuuuu!!!