Deputatul PSD prins pe Otopeni isi facuse blazon nobiliar

Miercuri, 11 Decembrie 2013, ora 20:03
3817 citiri
Deputatul PSD prins pe Otopeni isi facuse blazon nobiliar
Foto: nicuvasilescu.ro

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu, prins pe aeroportul Otopeni pe cand incerca sa fuga in China de condamnarea de doi ani de inchisoare cu executare, isi facuse un blazon nobiliar.

Blazonul poate fi contemplat pe site-ul www.nicuvasilescu.ro, in care deputatul da foarte multe amanunte despre viata si activitatea sa.

Inca de la nastere, "mi-am propus sa fiu un tip activ si energic, iar graba cu care am aparut pe lume dovedeste ca nu fac parte din categoria celor care se nasc atat de obositi, incat toata viata traiesc pentru a se odihni...", scrie deputatul PSD.

Deputat PSD, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta

Vasilescu a fost gasit vinovat pentru ca a cerut un comision de la o firma pentru a o ajuta sa recupereze sumele datorate de cinci primarii din Constanta pentru mai multe lucrari efectuate. Comisionul cerut de deputatul PSD, impreuna cu alte doua persoane, era de 2 milioane de lei.

"Sunt insa hotarat sa-mi las o amprenta cat mai vizibila pe acest minunat taram lasat de bunul Dumnezeu si la care tin atat de mult - Romania", scrie in biografia sa Nicolae Vasilescu.

Deputatul PSD condamnat la doi ani de inchisoare, prins pe Otopeni cand incerca sa plece in China

Deputatul PSD a apucat sa voteze marti in Parlament modificarile aduse de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor Codului Penal prin care se parlamentarii primesc o superimunitate, nemaiputand fi anchetati de ANI sau DNA, iar faptele de coruptie ale acestora nemaintrand sub regimul pedepselor aplicate infractiunilor comise de functionarii publici.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Nicu Vasilescu deputat PSD blazon, #Vasilescu arestat blazon nobiliar, #Vasilescu PSD blazon executare , #inchisoare
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Inca de la nastere... precoce omul - Daca avea buzunare cu siguranta
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Patetismul socialis oltenesc atinge profunzimi inimaginabile