Sile Camataru si alte doua persoane, arestati preventiv in dosarul de proxenetism

Duminica, 09 Noiembrie 2014, ora 08:00
5114 citiri
Sile Camataru si alte doua persoane, arestati preventiv in dosarul de proxenetism
Foto: Jurnalul

Vasile Balint, zis Sile Camataru, si alte doua persoane au fost arestati preventiv, sambata, de Judecatoria Sectorului 1, pentru proxenetism, in cazul altor 19 persoane retinute in acelasi dosar, instanta dispunand masura arestului la domiciliu sau controlul judiciar.

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 au retinut 22 de persoane in urma perchezitiilor care au avut loc vineri in Bucuresti si noua judete, la locuintele unor persoane suspectate de proxenetism si la cazinouri din Capitala, unde ar fi racolat clienti, majoritatea cetateni straini, de la care ar fi cerut intre 100 si 700 de euro pentru a intretine acte sexuale cu prostituate.

Prostituate in hoteluri de lux: Sile Camataru, retinut

Astfel, au fost retinuti Vasile Balint, zis Sile Camataru, Adrian Panduru, zis Limba, Teodor Ion, zis Teo, Adrian Catalin Panduru, Victor Ionescu, Florentina Dragomir, Miruna Raluca Aleca, Elena Raileanu, Mihaela Manu, Sebahattin Olgun, Julya Mazirov, Haim Mordechai Rosenstein, Liron Halevi si Lucia Estera Schwartz.

De asemenea, procurorii i-au retinut pe Alexandru Boboruta - administratorul unui salon de masaj, Amiran Dzanashvili, Mazal Tov Israel si Mohamad Mounir Zahi - toti din conducerea unor cazinouri, unele care functioneaza in incinta unor hoteluri de lux din Capitala.

In acelasi dosar au fost retinute patru angajate de la departamentele de Relatii Publice ale unor cazinouri de lux - Denisa Elena Alexandru, Carmen Corina Stanciu si Simona Muraru si Adina Iris Belciu.

Sambata, procurorii au cerut Judecatoriei Sectorului 1 sa emita mandate de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile pentru cele 22 de persoane, insa judecatorul de drepturi si libertati a admis propunerea si a emis mandate de arestare preventiva doar pentru Vasile Balint, Adrian Panduru si Julya Mazirov.

In cazul celorlalte 19 persoane retinute, instanta a dispus masura arestului la domiciliu sau cercetarea in libertate sub control judiciar.

Decizia Judecatoriei Sectorului 1 poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti.

Alte doua persoane - Cristian Stefan Paraschiv si Mariana Vlasceanu - sunt cercetate in cauza, dar procurorii nu au cerut instantei arestarea lor preventiva.

Sile Camataru, ridicat de politisti: Ar fi plasat prostituate in hoteluri de lux

Anchetatorii au facut vineri 24 de perchezitii in Bucuresti si judetele Arges, Ilfov, Calarasi, Dambovita, Prahova, Sibiu, Timis, Olt si Giurgiu, la locuintele membrilor gruparii si la cazinouri aflate in incinta unor hoteluri de lux. In urma perchezitiilor au fost duse la audieri 120 de persoane, dintre care 33 au fost retinute de politisti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Sile Camataru arestat prostitutie, #Sile Camataru prostitutie hoteluri, #Sile Camataru prostituate lux , #inchisoare