Italienii l-au prins pe Sorin Udrea, un celebru interlop condamnat recent la inchisoare

Vineri, 18 Martie 2016, ora 07:34
5488 citiri
Italienii l-au prins pe Sorin Udrea, un celebru interlop condamnat recent la inchisoare
Foto: Facebook/Arma dei Carabinieri

Cunoscutul interlop timisorean Sorin Udrea, condamnat definitiv, pe 10 martie, la sase ani si opt luni de inchisoare cu executare pentru mai multe fapte, a fost capturat de catre politisti in Italia.

Potrivit politistilor din judetul Timis, Udrea plecase in Italia cu o masina chiar inainte ca magistratii Curtii de Apel sa pronunte sentinta in cazul sau, informeaza News.ro.

Pe 11 martie, politistii timiseni au emis un mandat european de arestare pe numele sau, Udrea fiind dat in consemn la frontiera, dupa ce nu s-a prezentat la penitenciar pentru ispasirea pedepsei, si nici nu a fost gasit la domiciliu.

Sorin Udrea a fost capturat de catre politisti in Italia. Conform procedurilor, Udrea va fi prezentat in fata unui judecator din Italia pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmand ca apoi sa fie extradat in Romania, unde isi va ispasi pedeapsa.

Politistii il cauta inca pe Viorel Cosma, cunoscut drept "Vio Blondu", un apropiat al lui Udrea, care, de asemenea, a fost condamnat si nu s-a prezentat la penitenciar, nici el nefiind gasit la domiciliu.

Pe 10 martie, Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat definitiv pe Sorin Udrea la sase ani si opt luni de inchisoare cu executare, magistratii mentinand astfel deciziile luate de colegii lor de la Tribunalul Timis, atat in privinta liderului gruparii, cat si in privinta complicilor sai.

Udrea a fost condamnat pentru de constituire de grup infractional organizat, complicitate la contrabanda, santaj, operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii, complicitate la talharie, braconaj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

De altfel, magistratii Curtii de Apel Timitoara au mentinut pedepsele si in cazul complicilor lui Udrea.

Cosma Viorel, cunoscut drept "Vio Blondu", acuzat de constituire de grup infractional organizat, talharie in forma calificata si contrabanda, a primit cinci ani de inchisoare.

Stelian Mocanu, zis "Steli", trimis in judecata pentru constituire de grup infractional organizat, complicitate la talharie in forma calificata, contrabanda si santaj, a fost condamnat si el la cinci ani de inchisoare.

Caius Gazibara care a fost trimis in judecata pentru constituire de grup infractional organizat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, tentativa de omor calificat si port fara drept de arma alba in locurile publice, fiind condamnat la sase ani de inchisoare, iar fratele sau, Darius Gazibara, la cinci luni de inchisoare.

Sorin Udrea a fost trimis in judecata in iulie 2013, intr-un dosar instrumentat de DIICOT Timisoara.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Sorin Udrea interlop prins Italia, #Sorin Udrea condamnat inchisoare prins, #Sorin Udrea politie Italia , #infractiuni
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5