O femeie de afaceri spune ca a fost drogata si inselata cu 16.000 de lei

Sambata, 29 Martie 2014, ora 18:45
3470 citiri
O femeie de afaceri spune ca a fost drogata si inselata cu 16.000 de lei

O femeie de afaceri din Zalau sustine ca a fost drogata si inselata cu 16.000 de lei de o banda de escroci din Cluj Napoca.

Femeia, in varsta de 54 de ani, spune ca totul a inceput in dimineata zilei de 25 martie, cand in biroul sau ar fi intrat doi politisti care au trimis diverse acte prin fax si e-mail, relateaza NEWS Cluj.

Ea spune ca a baut, ca de obicei o cafea, dupa care a sunat telefonul fix al societatii, iar un fals director Romtelecom din oras i-ar fi spus ca a castigat 12.000 de euro in urma unei tombole. Ca sa fie credibil, barbatul i-a spus ca ii face legatura la Inspectoratul General al Politiei Romane, unde poate sa vorbeasca cu un anumit politist, pe care ea il cunostea, si care ii va "monitoriza ziua sa nu mi se intample ceva si sa primesc premiul in mod corect, sa nu existe suspiciuni de frauda".

Mai mult, i s-a spus ca totul trebuie trecut pe la un anumit notar. "Eu o cunosc pe aceasta doamna. Mi-au dat-o pe presupusa Gabriela Majer la telefon, aceasta se presupune ca era in biroul de la Antifrauda impreuna cu politistul Dosa Gabriel Ovidiu. Aceasta foarte amabila m-a intrebat: 'Buna ziua doamna K. ce faceti, cum sunteti, nu ne-am mai vazut demult, fiul dumneavoastra ce mai face?'. Tin sa mentionez ca nu stiu daca ea era in realitate", a mai declarat victima.

In acest context, femeia a cazut in capcana.

"Mi-au spus ca trebuie sa le dau 12.101 lei, comision de intocmire a actelor pentru revendicarea premiului, in prima faza. Din acesti 12.000 de lei aveam doar jumatate, alti 10.000 de lei fiind imprumutati de la un partener de afaceri. Am mers acasa si m-am certat cu sotul meu sa imi dea banii sa-i trimit. Acesta m-a avertizat ca ceva nu e in regula insa paream oarba, teleghidata, stiam ca asta am de facut, sa trimit banii.

In tot acest timp, asa zisul domn politist Dosa Gabriel Ovidiu era cu mine pe telefon sa nu cumva sa ma atace cineva si sa ajung la banca in siguranta, sa trimit suma de bani. Am luat banii si i-am dus la banca de unde i-am trimis prin Western Union. Numele persoanei la care am trimis banii este Ciobanu Irina Elena", povesteste femeia.

Vazand ca totul merge struna, escrocii au plusat si i-au spus victimei ca la o tragere la sorti din aceeasi campanie a mai castigat o Dacia Duster, pentru care trebuie sa plateasca si alte comisioane. Femeia a facut tot ce i s-a cerut.

In total, ea a pierdut circa 16.000 de lei, fara sa obtina nimic.

"In jurul orei 17:30, aflata in plina strada, am realizat ce am facut si am inceput sa plang in hohote. Am realizat cu adevarat ca am fost trasa pe sfoara si m-am dus glont la Politie unde am depus o plangere", a declarat victima.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz si efectueaza cercetari pentru a incerca sa ii prinda pe escroci.

In schimb, femeia a decis sa recolteze probe biologice pentru a afla daca a fost sau nu drogata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#femeie drogata Zalau inselaciune, #femeie inselata drog cafea , #inselaciune