Cod galben de inundatii in 9 judete

Duminica, 11 Octombrie 2015, ora 12:28
1945 citiri
Cod galben de inundatii in 9 judete
Foto: B1TV

Noua judete se afla sub cod galben de inundatii incepand de duminica, de la ora 14:00, si pana luni, la ora 24:00.

Conform unui comunicat remis presei de Institutul National de Hidrologie, codul a fost emis pentru raurile din bazinele hidrografice: afluentii Oltului din judetele Brasov si Covasna, Arges superior (judetele Arges si Dambovita), bazinele superioare ale Ialomitei, Prahovei si Teleajenului (judetele Dambovita si Prahova), Buzau superior si afluentii sai din judetele Covasna si Buzau, Putna - bazin superior si afluenti, Ramnicu Sarat (judetele Vrancea si Buzau), Barlad superior si afluenti (judetele Vaslui, Galati, Bacau si Vrancea), afluentii mici din bazinele inferioare ale Siretului si Prutului (judetele Bacau, Vrancea, Vaslui si Galati) si raurile din Dobrogea (judetele Tulcea si Constanta).

Foto: INHG

"Aceste fenomene se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe raurile mici din zonele de deal si munte din judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges in intervalul 11.10.2015 ora 18:00 - 12.10.2015 ora 12:00 si pe raurile mici din judetele Galati si Tulcea in intervalul 12.10.2015 ora 06:00 - 12.10.2015 ora 22:00", se arata in comunciatul citat.

De asemenea, duminica, judetele Suceava si Neamt se afla sub cod portocaliu de ninsori, iar cea mai mare parte a tarii sub cod galben de ploi si vant puternic.

Meteo: Weekend cu frig, ploaie si vant. Cod galben, de sambata seara

Alerta meteo: Cod portocaliu de ninsori in nordul Moldovei

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#cod galben inundatii , #inundatii