Ziare.com

Dunarea a inundat punctul de trecere a frontierei Bechet

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 13:14

   

Dunarea a inundat punctul de trecere a frontierei Bechet
Dupa ce apele Dunarii s-au revarsat si au inundat zona pe o lungime de 20 de metri, fiind afectata si o portiune de 60 de metri a drumului judetean Calafat - Ciupercenii Vechi circulatia rutiera se desfasoara cu dificulate pe la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet din judetul Dolj.

Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet a fost inundat, vineri dimineata, de revarsarea Dunarii pe o lungime de 20 de metri, inaltimea apei avand intre 20 si 30 centimetri, informeaza Gandul.

Circulatia se desfasoara cu dificultate pentru autoturisme, insa TIR-urile, autocarele si masinile de mare tonaj circula fara probleme.

Din cauza revarsarii Dunarii, drumul judetean DJ 553 Calafat - Ciupercenii Vechi, intre kilometrii 2 si 3, ramane inundat pe o lungime de 60 de centimetri, stratul de apa fiind intre cinci si 20 centimetri

Comitetele locale pentru situatii de urgenta din trei localitati doljene, Desa, Ciupercenii Noi si Calafat, au semnalat inundarea a aproape 1000 de hectare de teren.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1454 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Emil Boc ar trebui sa-si pregateasca de pe acum cizmele de cauciuc.

Numar mic si cu tocuri inalte, asa cum ii place dansului. Numai sa nu se apropie prea mult de sinistrati, ca sa nu ia vreun ou in frunte.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor